fbpx

Aceasta retea sociala ar putea adopta reactiile emoji, similar cu Facebook

Aceasta retea sociala ar putea adopta reactiile emoji, similar cu Facebook

O anumita retea sociala s-ar putea sa adopte si sa implementeze reactii emoji ca modalitate de reactie la postari, potrivit unei noi stiri. Astfel, acea acea retea sociala ar fi similara cu Facebook in aceasta privinta.

Una dintre caracteristicile retelei sociale Facebook este capacitatea utilizatorilor de a reactiona la postari prin emoji-uri. Asta inseamna ca, in loc de un like la o postare, utilizatorii pot reactiona prin diferite emoji-uri.

CITESTE SI:  Cum vrea guvernul din Rusia sa controleze internetul mai bine

Acest lucru le permite oamenilor sa-si construiasca o idee despre ce fel de postare e vorba. Acum se pare ca si platforma Twitter ar putea fi interesata de ceva similar.

Potrivit unei stiri de TechCrunch, compania Twitter din Statele Unite a lansat recent un sondaj prin care utilizatorii au ales intre diferite seturi de emoji-uri.

Acest lucru a dus la speculatia ca Twitter ar putea lansa o caracteristica de reactii similara celei de la Facebook. Compania din Statele Unite a dezvaluit ca exploreaza acest lucru, dar nu a dezvaluit daca reactiile prin emoji-uri vor fi in cele din urma implementate.

CITESTE SI:  Aplicatia Amazon Prime Video ajunge pe Apple TV. In sfarsit

Potrivit unui purtator de cuvant al companiei din Statele Unite: “Exploram modalitati pentru ca oamenii sa se exprime in conversatii”.

Si anterior reteaua sociala Twitter a explorat modalitati prin care utilizatorii pot reactiona la postari. In trecut, compania se baza pe stele ca modalitate pentru utilizatori de a aprecia o postare.

CITESTE SI:  Pretul noii console de jocuri ieftine a Microsoft, Xbox Series S

Nu suntem siguri daca noile reactii vor fi intampinate in mod pozitiv de catre utilizatorii Twitter, dar s-ar putea sa fie apreciate de catre acestia. In prezent, nu exista informatii despre momentul in care Twitter va implementa reactiile prin emoji-uri pe reteaua sociala.