fbpx

Aceasta lanterna este alimentata de caldura corpului tau

Aceasta lanterna este alimentata de caldura corpului tau

Indiferent ca le folosesti zi de zi, in aventuri pe afara, sau in caz de dezastre, lanternele tind sa se afle in topul lucrurilor pe care trebuie sa le ai.

Dar un aspect comun al acestor obiecte este acela ca acestea sunt la fel de bune pe cat sunt bateriile din interiorul lor.

Suntem siguri ca ati vazut tot felul de show-uri TV si filme unde acestea au incetat sa functioneze in momentele cele mai inoportune, pentru ca au ramas fara baterie.

Acum, daca ai vrea sa te aprovizionezi cu cateva lanterne la tine acasa pentru atunci cand va aparea o pana de curent, sau daca vrei sa iei una cu tine in camping, dar nu vrei sa-ti faci griji din cauza bateriilor, atunci Lumen ar putea fi raspunsul rugaciunilor tale.

CITESTE SI:  Compania care lucreaza la masini electrice cu incarcare bidirectionala

Lanterna Lumen este de fapt o lanterna destul de mica care, din ceea ce putem vedea in fotografii, pare sa fie un pic mai mare decat un stick de memorie USB, dar presupunem ca asta este un lucru bun, avand in vedere ca nu va ocupa prea mult spatiu in ruscacul tau.

CITESTE SI:  O companie dezvolta displayuri de telefon care nu necesita energie

De fapt, lanterna este suficient de mica pentru a o baga intr-un buzunar, sau agata de un lant de chei. De asemenea, va fi alimentata de caldura corpului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti pui degetul peste senzor pentru a o alimenta.

Lanterna alimentata de caldura corpului va incorpora un singur LED Cree ultra-luminos de 5mm care este un pic mic, dar sa speram ca lumineaza suficient de tare pentru a face o treaba buna.

Ne indoim ca vei putea gasi prea multe chestii cu aceasta lanterna alimentata de caldura corpului, dar ar putea fi la indemana daca vrei doar sa cauti prin jur pentru lucruri si nu neaparat sa-ti luminezi calea prin jungla.

CITESTE SI:  Cercetatorii folosesc lumina solara pentru a desaliniza apa de mare. Este nevoie de mai putina energie cu aceasta metoda

Dupa cum se pare, lanterna Lumen alimentata de caldura corpului este pe Kickstarter unde incearca sa stranga fonduri. Pana acum a reusit sa-si depaseasca de trei ori tinta, dar daca doresti sa iei parte la actiune, intra pe pagina de Kickstarter de produsului pentru a afla mai multe detalii.