fbpx

VIDEO: A aparut primul trailer al filmului lui Steve Jobs

A aparut primul trailer al filmului lui Steve Jobs

In sfarsit, mult-asteptatul teaser al filmului autobiografic al lui Steve Jobs a fost lansat de Universal Studios. Filmul a fost regizat de Danny Boyle care a mai regizat si Slumdog Millionaire.

In rolul principal joaca Michael Fassbender care il interpreteaza pe Steve Jobs. Actorul de 38 de ani poate fi vazut cum ii zugraveste stilul marca inregistrata al lui Steve Jobs care consta in blugi si un tricou pana in gat. Trailerul este destul de scurt, dar de-asta ii spune trailer. Cu toate acestea, teaser-ul ne ofera o imagine buna a lui Michael Fassbender in rolul principal.

Trailerul il infatiseaza pe Michael Fassbender stand pe o scena, iar in fundal putem auzi niste vorbe dure ca: “nu poti scrie cod, nu esti un inginer, tu cu te ocupi?”, iar apoi vine un raspuns din partea lui Steve Jobs: “Muzicienii canta la instrumente, eu conduc orchestra”. Ei bine, pare a fi o buna amestecatura a lucrurilor care i-au afectat viata lui Steve Jobs.

CITESTE SI:  Ce rol ar putea avea Jared Leto intr-un nou film Spider-Man

In final, acesta reuseste sa dovedeasca ca este un creator si un inovator, in ciuda ideilor preconcepute. Au existat unele persoane care credeau ca Steve Jobs nu este bun de nimic deoarece nu stia sa scrie cod. Prin acel raspuns din filmul autobiografic al lui Steve Jobs, ne dam seama care a fost ratiunea lui. Nu conteaza daca nu stii sa scrii cod daca esti suficient de bun sa-i conduci pe aceia care stiu sa scrie cod.

CITESTE SI:  Cat le da Amazon oamenilor care permit companiei sa le urmareasca activitatea online

Cea mai mare parte din trailer se concentreaza pe spatele lui Steve Jobs, iar ultimele cateva secunde se concentreaza pe fata lui in timp ce acesta merge pe o scena, probabil pentru a dezvalui iMac-ul din 1998.

Acest film ne aminteste de filmul The Social Network regizat de Sorkin. Acesta se invarte in jurul lui Mark Zuckerberg si a inceput intr-o nota asemanatoare cu cel al lui Steve Jobs. In plus, modalitatea de povestire este asemanatoare, adica bazata pe fapte si intamplari.

CITESTE SI:  Norvegia vrea ca toate zborurile pe distante scurte sa fie efectuate de avioane electrice pana in 2040

Filmul este asteptat de cativa ani. Acesta a intampinat de multe ori probleme de productie, dar acum lucrurile par sa mearga in directia cea buna. In plus, am primit un trailer care ne ofera o buna perspectiva in ceea ce priveste filmul ca si intreg. Pelicula este bazata pe scenariul lui Aaron Sorkin si va ajunge in salile de cinema pe data de 9 octombrie.