fbpx
70 de milioane de utilizatori WhatsApp s-au mutat pe acest serviciu de mesagerie

70 de milioane de utilizatori WhatsApp s-au mutat pe acest serviciu de mesagerie

Timp de cateva ore, utilizatorii din intreaga lume ai serviciului de mesagerie WhatsApp nu au mai putut accesa aceasta platforma. Rezultatul acestui fapt e ca 70 de milioane de utilizatori WA s-au mutat pe un alt serviciu.

Daca ai citit stirile, poate ca te-ai tinut la curent cu faptul ca platformele Facebook, WhatsApp si Instagram nu au mai putut fi accesate timp de cateva ore.

Desi s-a intamplat doar pentru cateva ore, avand in vedere ca miliarde de oameni folosesc acele aplicatii, acele cateva ore au parut o eternitate. Se pare ca perioada de timp in care WA nu a functionat s-a dovedit a fi benefica pentru Telegram, rivalul companiei WA in domeniul mesageriei.

CITESTE SI:  Ce boala cardiaca avea un individ care a fost alertat de Apple Watch

Potrivit unei postari de Pavel Durov, CEO-ul Telegram, datorita perioadei de nefunctionare a WhatsApp, au aparut 70 de milioane de noi utilizatori pe serviciul de mesagerie Telegram.

CITESTE SI:  De ce pirateria se afla in crestere, se pare

Potrivit postarii: “Rata zilnica de crestere a Telegram a depasit norma intr-un mod spectaculos, iar 70 de milioane de refugiati de pe alte platforme au devenit useri Telegram. Sunt incantat de modul in care echipa noastra a gestionat cresterea fara precedent, deoarece serviciul de mesagerie Telegram functioneaza perfect pentru utilizatorii nostri”.

E posibil ca unii dintre noii utilizatori s-au inscris pe Telegram chiar si daca WhatsApp functiona. Dar e posibil si ca cresterea numarului de useri Telegram se datoreaza nefunctionarii WA.

CITESTE SI:  Instrumentul AI al Google cu care poti scrie versuri in stilul unor poeti proeminenti

Nu suntem siguri daca acesti noi useri Telegram vor folosi serviciul Telegram si de acum inainte, acum ca WhatsApp functioneaza.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca noii utilizatori ai serviciului de mesagerie al lui Pavel Durov vor opta definitiv pentru aceasta platforma in detrimentul WhatsApp?