fbpx

1,4 miliarde de apeluri au fost efectuate pe aceasta aplicatie de Ajunul Anului Nou

1,4 miliarde de apeluri au fost efectuate pe aceasta aplicatie de Ajunul Anului Nou

Pe 31 decembrie 2020, de Ajunul Anului Nou, aplicatiile de mesagerie au fost extrem de solicitate. Oameni din intreaga lume au comunicat prin mesaje scrise si prin apeluri vocale sau video. Recent s-a dezvaluit ca, in Ajunul Anului Nou, 1,4 miliarde de convorbiri vocale si video au fost facute prin intermediul unei anumite aplicatii de mesagerie.

WhatsApp este una dintre principalele aplicatii de mesagerie disponibile in acest moment. Potrivit unei noi stiri de Facebook, compania care detine WhatsApp, in Ajunul Anului Nou (31 decembrie 2020), peste 1 miliard de apeluri vocale si video au fost facute prin intermediul acestei aplicatii de mesagerie.

CITESTE SI:  Jocul battle-royale ce poate depasi Fortnite, Apex Legends si PUBG

Pentru a fi mai specifici, compania sustine ca peste 1,4 miliarde de apeluri vocale si video au fost efectuate in Ajunul Anului Nou, acelea fiind cele mai multe apeluri facute intr-o zi pe WhatsApp de cand aceasta aplicatie de mesagerie a fost lansata.

Compania Facebook din Statele Unite sustine, de asemenea, ca aceasta e o crestere de 50% fata de aceeasi zi a anului 2019, ceea ce presupunem ca nu este prea surprinzator.

CITESTE SI:  Primul producator auto ale carui masini vor putea fi deblocate cu iPhone-uri

Avand in vedere pandemia si faptul ca guvernele ii sfatuiesc pe oameni sa nu formeze adunari, nu este surprinzator faptul ca o multime de oameni apeleaza la alte modalitati de intalnire.

In acest moment, aplicatia WhatsApp detinuta de compania Facebook din SUA suporta doar apelurile vocale si video facute prin versiunea mobila a WhatsApp.

CITESTE SI:  Ce intrebuintari are uimitoarea tehnologie Samsung pentru controlul dispozitivelor fara atingere

Cu toate acestea, au aparut unele lucruri care indica faptul ca apelurile vocale si video vor sosi si in versiunea desktop a WA in viitorul apropiat, dar nu e clar cand anume.

Aceasta ar fi o functia utila pentru cei care comunica in principal prin intermediul aplicatiei de mesagerie WhatsApp si folosesc desktop-uri. Ce parere ai despre noua stire? Si tu ai comunicat prin apeluri vocale/video pe WhatsApp in Ajunul Anului Nou?