fbpx

1000 de angajati Intel lucreaza la modemul LTE pentru iPhone 7 [zvon]

1000 de angajati Intel lucreaza la modemul LTE pentru iPhone 7 [zvon]

Chiar in acest moment, Apple isi proiecteaza propriile cipuri care au rezultat in cipurile din gama A pe care le-am vazut folosite in iPhone-uri si iPad-uri.

Cu toate acestea, exista unele componente nu de la Apple, cum ar fi modemul LTE pentru iPhone care in acest moment este produs de Qualcomm.

Cu toate acestea, potrivit unui articol de VentureBeat, Intel are acum 1000 de angajati care s-au dedicat producerii modemului LTE pentru iPhone 7 a carui lansare este pregatita pentru 2016.

CITESTE SI:  Cati angajati isi concediaza Kickstarter

Nu este prima data cand auzim astfel de zvonuri. Mai devreme in acest an, s-a vorbit de faptul ca Apple s-ar putea muta de la Qualcomm la Intel pentru nevoia lor de modemuri LTE pentru iPhone 7 din urmatorul an.

Se spune ca acest modem LTE de iPhone este capabil de viteze de download de pana la 450MBps si ca va suporta de asemenea 29 de benzi LTE, iar acum, odata cu acest raport, se pare ca lucrurile incep sa se complice un pic.

CITESTE SI:  Tara in care Apple are un magazin "plutitor"

Cu toate acestea, raportul spune mai departe ca Apple ar putea sfarsi aprovizionandu-se cu modemuri LTE pentru iPhone atat de la Intel, cat si de la Qualcomm, ceea ce ar fi o miscare interesanta, avand in vedere ca cipurile A9 din acest an au fost furnizate de Samsung, dar si de TSMC.

Acest lucru a condus la scandalurile “chipgate”/”batterygate” unde s-a descoperit ca cipul TSMC avea o durata de viata mai buna, daca nu un pic mai buna.

CITESTE SI:  Laptopul HP Envy x2 12g (varianta Intel) a fost anuntat oficial

Presupunand ca vor exista discrepante, si foarte probabil vor fi, trebuie sa ne intrebam cum vor reactiona consumatorii.

Cu toate acestea, sursele VentureBeat sustin ca s-ar putea ca Intel si Apple sa nu aiba inca semnata o intelegere pentru modemurile LTE, dar este posibil ca va fi semnata in curand daca Intel este capabila sa satisfaca standardele si cerintele companiei Apple. Ramane sa-l asteptam pe iPhone 7 si sa vedem.