10 minute de liniste este melodia din top 50 de pe Apple iTunes

10 minute de liniste este melodia din top 50 de pe Apple iTunes

In cea mai mare parte, melodiile pe care le stocam pe telefoanele noastre sunt de obicei melodii pe care vrem sa le auzim. Cu toate acestea, atunci cand conectam telefoanele noastre la masini, in cea mai mare parte se reda prima piesa din partea de sus a listei in ordine alfabetica, ceea ce inseamna ca este posibil ca unele dintre melodiile tale preferate ar putea fi ruinate prin repetarea lor atunci cand nu este necesar.

Totusi, poate ca problema are o rezolvare. Un anume Samir Mezrahi a incarcat recent o “piesa” pe Apple iTunes (via AppleInsider) denumita “A a a a a Very Good Song” care practic le ofera utilizatorilor 10 minute de liniste (9 minute si 58 de secunde ca sa fim mai precisi), astfel incat acestia sa-si poata selecta propriul playlist inainte ca melodia sa inceapa sa sune in masina lor.

CITESTE SI:  iPhone X ar costa de fapt 357 de dolari de produs, Apple ar avea o marja de profit mai mare

“Hei, am lansat o melodie goala care se va reda prima, in asa fel incat piesa 1 nu se va reda de fiecare data cand iti conectezi telefonul la masina”, a scris acesta pe Twitter.

Poate ca pare o prostie, dar se pare ca aceasta este o melodie cu liniste foarte apreciata, pentru ca se pare ca este in top 50 pe Apple iTunes si a depasit practic artisti mai populari.

“Piesa” costa 0,99 dolari pe Apple iTunes, ceea ce nu este un pret prea mare de platit pentru o metoda de rezolvare a problemei melodiilor care se repeta. Nu suntem siguri daca Apple are de gand sa inlature piesa de liniste de pe Apple iTunes, dar avand in vedere ca Apple ia o parte din vanzarile de pe Apple iTunes, aceasta este o enigma interesanta.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa primul sau smartphone 5G si pliabil in 2019

Aceasta nu este practic prima data cand au fost folosite piese cu liniste. De exemplu, acum cativa ani, o trupa a incarcat un album care a constat in piese silentioase pe Spotify si a reusit sa adune 20.000 de dolari, inainte ca albumul sa fie retras de pe platforma de streaming de muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *