fbpx

Zvonuri si informatii despre viitorul LG G4

LG-G4

LG si-a imbunatatit in mod constant smartphone-urile sale emblematice in ultimii ani, cu telefoanele sale populare G2 si G3. Deci, este corect sa spunem ca exista o multime de motive pentru a fi incantati de de smartphone-ul LG G4.

Dar in acest stadiu foarte putine s-au scurs despre planurile companiei LG. Dar au aparut unele povesti care ne dau o idee despre ceea ce va veni cu smartphone-ul G4. Aici este ceea ce vrem si ceea ce ne asteptam sa apara bazat pe scurgerile de informatii de pana acum.

Castigurile LG, comparativ cu anul trecut, au crescut cu aproape 112%, in principal datorita succesului vanzarilor de telefoane mobile. LG are de gand sa arunce o buna parte din acei bani inapoi in G4. Asteptati-va la un smartphone chiar mai bun de la LG.

Data lansarii

Anul trecut, LG a anuntat G3 in luna mai si l-a scos la vanzare in luna iunie. Ne asteptam ca LG va face la fel anul viitor pentru G4 sau poate un pic mai devreme, cu un anunt la Mobile World Congress care ar trebui sa aiba loc in martie 2015.

CITESTE SI:  Producatorul Freetel din Japonia a dezvaluit deja smartphone-uri Windows 10 Mobile - Katana 01 si Katana 02

Desigur, LG G2 nu a fost lansat pana in septembrie. Dar cu Apple si Google anuntand smartphone-uri, are sens pentru LG sa continue sa anunte mai devreme.

Ecran fara rama

In cele din urma am putea vedea un smartphone G4 cu un ecran cu adevarat fara rama. Acest lucru inseamna ca smartphone-ul LG G4 ar putea ajunge cu un ecran “margine la margine” care, in cazul in care este cel putin la fel de bun ca G3, va fi 2K multumita rezolutiei lui de 1440 x 2560 pixeli.

LG a dezvaluit recent un nou panou LCD de 5,3 inch Full HD. Dar important este faptul ca are o rama cu o grosime de doar 0,7 mm. Acest lucru face ca rama sa fie mai ingusta decat grosimea unui card de credit. Tehnologia care etanseaza complet marginile se numeste Neo Edge, potrivit LG.

Acesta este un prototip timpuriu de ecran, deci ne asteptam ca display-ul sa fie upgradat in rezolutie la momentul in care va aparea in G4. Ne asteptam, de asemenea, ca LG va urma tendinta de crestere si va crea un ecran de o mai mare dimensiune, mai aproape de 6 inch. UHD a fost de asemenea mentionat, dar in surse neoficiale. Nu putem decat sa speram.

CITESTE SI:  La ce porturi noi si vechi va renunta Apple pentru viitoarele iPhone-uri

Putere de procesare si conectivitate

Un lucru care este aproape sigur este ca smartphone-ul LG G4 va avea un chip pe 64 de biti deoarece acestea sunt urmatoarea generatie de chip-uri, care vor fi produse in masa in 2015.

Urmatorul chip Qualcomm Snapdragon 810 ar trebui sa detina, de asemenea, LTE Cat. 6 ceea ce inseamna viteze potentiale de conectare de pana la 300Mbps.

Cu noul chip ar trebui sa vina noi capabilitati RAM. Upgrade-ul pe 64 de biti va insemna ca chip-ul poate suporta RAM dual-channel, deci ne putem astepta la cel putin 4GB sa apara in telefon.

Design si constructie

Sigur LG este gata sa foloseasca constructii din metal? Cu Samsung care lanseaza smartphone-uri din metal se pare ca acest lucru va fi o norma pana in momentul in care smartphone-ul G4 apare in 2015.

CITESTE SI:  Ce pret foarte bun are smartphone-ul 5G de la TCL

Deci, in timp ce, probabil, va insemna pierderea spatelui detasabil, acest lucru poate insemna o constructie solida, sa speram cu impermeabilizare IP67.

Durata de viata a bateriei

Acumulatorul de pe smartphone-ul G3 este decent si ofera mai bine de o zi de utilizare. Dar pe G4 ar trebui sa existe un ecran de foarte mare rezolutie si multa putere, deci acumulatorul ar trebui marit.

Daca dimensiunea ecranului urca, acumulatorul va face la fel, si sa speram ca ofera cel putin doua zile de utilizare datorita noilor procesoare eficiente.

Camera

Autofocus-ul si stabilizarea optica a imaginii a lui G3 ar trebui apara si pe smartphone-ul G4. Dar am dori, de asemenea, sa vedem si o rezolutie mai mare si filmare 4K la 60fps.

Asteptati-va ca LG G4 sa aiba o camera pentru selfie-uri de top de cel putin 5 megapixeli, avand in vedere ca acest lucru a devenit foarte rapid un trend. Acestea sunt zvonurile si informatiile despre acest smartphone.