fbpx

Zvon: Microsoft isi va lansa viitorul smartphone de varf Windows Phone in septembrie 2015

Nokia-Lumia-920

In timp ce Microsoft a inceput inscrierea la evenimentul MWC 2015, programat din 3 martie pana pe 5 martie la Barcelona, noi zvonuri sugereaza ca gigantul din Redmond nu are planuri de a prezenta un smartphone Windows Phone de varf la eveniment sau, de fapt, pana in a doua jumatate a anului 2015.

Potrivit celor de la Geekongadgets, Microsoft nu va prezenta niciun smartphone de varf Windows Phone la evenimentul MWC 2015 si doar se anticipeaza ca va prezenta cateva smartphone-uri low-end si un nou dispozitiv din seria Lumia 6 – care va fi probabil un succesor al lui Lumia 625.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce fel de smartphone de varf ar putea dezvalui Motorola si cand

Presupusul dispozitiv din seria Lumia 6 ar putea fi acelasi smartphone Windows Phone de 6 inch care a fost zvonit luna trecuta cu brandul Microsoft ca si Lumia 1330, alaturi de Lumia 535.

In plus, compania ar putea dezvalui, de asemenea, un smartphone Lumia Windows Phone de buget la evenimentul MWC care se zvoneste ca va fi numit Lumia 330 sau Lumia 435 si care a fost reperat pe FCC saptamana trecuta.

CITESTE SI:  VIDEO: Galaxy S6 si iPhone 6 in apa clocotita

FCC a dezvaluit ca smartphone-ul Windows Phone va veni cu suport dual-SIM 3G (nu LTE), display de 4 inch WVGA (480×800 pixeli) si ca va masura aproximativ 118,1×64,7×11,5mm.

Cu toate acestea, nu este vorba ca Microsoft nu are niciun dispozitiv de varf cu Windows Phone in lucru, ceea ce se zvoneste este ca Microsoft nu este inca gata. In iunie, The Verge a raportat ca viitorul telefon de varf al Microsoft cu numele de cod “McLaren” este in lucru si ca va dispune de suport pentru gestica care le va permite utilizatorilor sa navigheze pe telefon fara a atinge ecranul. S-a speculat ca smartphone-ul Windows Phone isi va face debutul la sfarsitul anului acesta dar diferite rapoarte de atunci au sustinut ca Microsoft se confrunta cu probleme in productia tehnologiei sale touch 3D.