fbpx

ZTE Nubia Z9 Max si ZTE Nubia Z9 mini au fost anuntate oficial

ZTE Nubia Z9 Max şi Nubia Z9 Mini

In ziua de azi pare sa se puna mai mult accent pe smartphone-uri cu materiale mai premium si se pare ca ZTE nu a dezamagit, avand in vedere ca a anuntat oficial doua variante ale smartphone-ului ZTE Nubia Z9 – Nubia Z9 Max si Nubia Z9 mini.

In afara de diferenta de marime, ambele smartphone-uri ZTE vor avea specificatii similare. Acestea includ folosirea unui cadru din titan care va face ca smartphone-urile sa aiba un aspect mai elegant si mai premium, desi in cazul telefonului Max acesta va integra o carcasa suplimentare din aluminiu si sticla in partea din spate, in timp ce smartphone-ului ZTE mini va integra capace interschimbabile pe care utilizatorii le pot alege dintr-o varietate de materiale diferite, cum ar fi lemnul si denimul.

CITESTE SI:  Oppo este producatorul de smartphone-uri numarul 1 din China

In ultima vreme se pune mare accent pe materialele folosite in smartphone-uri, iar multi producatori folosesc materiale premium pentru telefoanele lor. Se pare ca si ZTE a apucat pe acest drum anuntand doua variante ale lui ZTE Nubia Z9. Nubia Z9 Max si Nubia Z9 mini au specificatii similare, doar marimea difera. Cele doua smartphone-uri au cadrul din titan, dar Z9 Max are in plus o carcasa din aliaj de aluminiu si spatele din sticla. Varianta mini va dispune de capace interschimbabile din mai multe materiale.

CITESTE SI:  Cateva telefoane Pixel 2 XL sunt expediate fara sistem de operare

Smartphone-ul ZTE Nubia Z9 Max va fi echipat cu un display full HD de 5,5 inch, va fi propulsat de un cip Snapdragon 810 cu 3GB de RAM, va avea un spatiu de stocare de 16GB si un acumulator de 2900mAh. Va dispune de o camera principala de 16MP si de una frontala de 8MP. Mai mult, va avea o calitate inalta a sunetului cu un canal de sunet 7.1 multumita procesorului de sunet AK4375. ZTE Nubia Z9 mini va avea un ecran de 5 inch full HD si va fi propulsat de un cip Snapdragon 615 cu 2GB de RAM. Va dispune de un spatiu de stocare de 16GB si va avea aceleasi camere si acelasi acumulator ca si versiunea mai mare.

Facebook