fbpx

ZTE Grand X Max 2 a fost lansat

ZTE Grand X Max 2 a fost lansat

Cu totii ne dorim sa avem cel mai nou si mai grozav smartphone de varf, dar acel pret de 600 pana la 700 de dolari indica faptul ca nu multi il vor cumpara.

Vestea buna este ZTE s-a intors oficial cu smartphone-ul ZTE Grand X Max 2, un phablet de 6 inch cu un hardware foarte purternic si care vine la un pret de 200 de dolari.

Compania ZTE se intoarce cu Cricket Wireless in aceasta primavara cu un alt phablet de buget plin de caracteristici.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri din anul 2014

Smartphone-ul ZTE Grand X Max 2 lansat oficial are un pret convenabil de 200 de dolari, dar ridica miza in aproape orice aspect fata de predecesorii lui, ZTE Grand X Max si Grand X Max Plus.

Se pare ca cei de la compania chineza au decis sa introduca un nou smartphone in Statele Unite, iar acest dispozitiv a fost denumit ZTE Grand X Max 2.

Nu crezi ca acest smartphone are un nume cam greu de pronuntat? Ar fi fost mai bine daca ar fi avut un alt nume, dar presupun ca exista o strategie in spatele acestui nume la urma urmei.

CITESTE SI:  LeTV Le Max Pro - smartphone cu Snapdragon 820

Un lucru este sigur – ochii tai nu vor trebui sa “sufere” deloc cand vine vorba despre citirea si urmarirea a ce este afisat pe smartphone-ul ZTE Grand X Max 2 lansat oficial, pentru simplul fapt ca va sosi cu un display mare de 6 inch care ar trebui sa aiba o dimensiune suficient de mare pentru oricine vrea sa citeasca sau sa urmareasca clipuri video fara sa-si forteze ochii.

Nu numai atat, dar smartphone-ul ZTE Grand X Max 2 va avea de asemenea o camera principala dual, un display Full HD, un procesor octo-core tactat la 1,5GHz intr-un cip Snapdragon 617, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB, o baterie cu o capacitate de 3400mAh si o camera frontala de 5MP.

CITESTE SI:  Cum este primul smartphone de gaming sprijinit de Xiaomi si ce pret are

Cei care sunt interesati sa cumpere pe smartphone-ul Grand X Max 2 si care locuiesc in Statele Unite vor putea sa faca asta asta de la Cricket care se intampla sa fie subsidiara prepaid a AT&T.