ZTE Grand S3 poate fi deblocat prin scanare de retina

ZTE Grand S3

Inainte de a fi lansat, Samsung Galaxy S5 a fost subiectul unor zvonuri, iar unul dintre ele indica faptul ca va integra un scanner de retina. Ei bine, Galaxy S5 a sosit si s-a descoperit ca nu are un scanner de retina.

Acestea fiind spuse, se spune ca smartphone-ul ZTE Grand S3 va integra un scanner de retina. Acesta este cel mai recent smartphone de varf al ZTE, iar ZTE Grand S3 va veni cu o camera de 16MP in partea din spate si cu o camera de 8MP in partea din fata, precum si cu 3GB de RAM si un display de 5,5 inch. Prima data, Grand S3 cu scanare de retina va fi lansat in China si va avea un pret echivalent mai mic de 500 de dolari, inainte de a fi lansat si pe alte piete mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  iPhone X de 256GB este optiunea mai populara printre consumatori

ZTE nu are un nou smartphone de varf la MWC 2015, dar compania a adaugat o caracteristica interesanta smartphone-ului de top existent. Compania l-a dezvaluit pe ZTE Grand S3, un smartphone cu scanare de retina. Desi au existat multe zvonuri despre Galaxy S5 cu privire la existenta unui scanner de retina, acestea nu s-au concretizat, dar ZTE a produs in final un smartphone echipat cu aceasta caracteristica care nu se gaseste pe majoritatea smartphone-urilor.

CITESTE SI:  Proiectul Tango al Google se va inchide pe data de 1 martie 2018

ZTE Grand S3 cu scanare de retina va veni cu un display full HD de 5,5 inch, 3GB de RAM, 16GB de memorie interna, o camera principala de 13MP, una secundara de 8MP si procesor Snapdragon 801 quad-core tactat la 2,5GHz. Telefonul Grand S3 este echipat cu un acumulator de 3100mAh si va fi lansat mai intai in China la un pret de cel mult 500 de dolari, urmand sa isi faca aparitia si pe alte piete.

CITESTE SI:  Vanzarile slabe ale smartphone-ului iPhone X nu ingrijoreaza Samsung

Avand in vedere specificatiile, ZTE Grand S3 nu pare la nivelul altor smartphone-uri high-end, dar scanarea de retina ar trebui sa il diferentieze pe Grand S3 in mod pozitiv de celelalte, oferind o metoda suplimentara de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *