fbpx
Xperia Z3+ si Xperia Z4 par usor de reparat

Xperia Z3+ si Xperia Z4 par usor de reparat

Poti sa spui orice vrei despre supraincalzirea procesorului smartphone-urilor de varf Sony, dar cele mai noi demontari ale lui Xperia Z3+ (care se mai numeste Xperia Z4) arata ca smartphone-ul este relativ usor de reparat, ceea ce este un lucru foarte pozitiv. Pe langa faptul ca aceste smartphone-uri sunt atragatoare din punct de vedere estetic, acestea au un senzor de camera cu adevarat impresionant.

Acestea par sa fie similare cu smartphone-ul anterior Xperia Z3, dar Sony a facut mai multe imbunatatiri si ajustari, ceea ce inseamna ca in interior exista numeroase diferente subtile.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

Poate ca procesorul lui Xperia Z3+ au probleme cu supraincalzirea, dar nimeni nu poate nega faptul ca aceste doua smartphone-uri de varf sunt unele dintre cele mai aratoase.

In plus, Xperia Z3+ au niste specificatii hardware foarte bune. Cipul Snapdragon 810 furnizeaza o performanta de varf, iar ambele smartphone-uri au fost demontate pentru a ne permite sa vedem mai in detaliu ce se ascunde in interiorul carcasei.

CITESTE SI:  VIDEO: Lumia 525 hackuit pentru a rula Android 6.0.1 Marshmallow

Fiecare componenta interna a lui Xperia Z3+ a fost dezvaluita intr-o demontare efectuata de cei de la firma de reparatii Witrigs.

Exista un numar de schimbari pe care Sony le-a facut, desi ambele smartphone-uri par sa fie similare cu smartphone-ul precedent, Xperia Z3.

Asta inseamna ca utilizatorii se vor putea bucura de orice diferente subtile exista. Se pare ca la fel ca majoritatea componentelor interne, bateria in sine nu este prea dificil de scos.

CITESTE SI:  VIDEO: Baloanele pentru internet LTE ale Proiectului Loon plutesc deasupra Puerto Rico

Asadar, acest smartphone este mai usor de reparat decat altele. Cu toate acestea, vei avea nevoie de o surubelnita pentru a-l demonta pe Xperia Z3+.

Totusi, daca nu stii bine ceea ce faci este intotdeauna o idee mai buna sa lasi un profesionist sa se uite la dispozitivul tau.

Sursa: xperiablog.net