fbpx

Xiaomi Redmi 3 a fost anuntat – specificatii si pret

Xiaomi Redmi 3 a fost anuntat - specificatii si pret

Producatorul de smartphone-uri chinez Xiaomi a anuntat astazi cel mai nou smartphone de buget al companiei, pe Redmi 3.

Dispozitivul Redmi 3 are o constructie all-metal si vine cu o baterie de 4100mAh, ambele lucruri fiind neobisnuite pentru telefoanele sub 250 de dolari.

Xiaomi este o companie chineza cunoscuta pentru smartphone-urile sale ieftine si accesibile si desi ieftin inseamna uneori specificatii slabe, presupunem ca ceea ce a ajutat Xiaomi sa reziste a fost faptul ca, in ciuda faptului ca erau ieftine, specificatiile smartphone-urilor erau de fapt destul de decente.

CITESTE SI:  Ce pret au castile wireless Marshall cu autonomie de 45 de ore

Ultimul smartphone al companiei, Xiaomi Redmi 3, nu face exceptie. Au circulat de ceva vreme zvonuri despre acest smartphone si am vazut cum Xiaomi a promovat si confirmat discret specificatiile sale.

Cu toate acestea, cei care sunt curiosi sa afle cum este telefonul, pot afla acum la ce sa se astepte de la Redmi 3.

Telefonul Redmi 3 va integra un display HD (720p) de 5 inch. La interior, poate fi gasit un cip Qualcomm Snapdragon 616, acompaniat de 2GB de RAM.

CITESTE SI:  Ce pret are aparatul de aer conditionat purtabil al Sony

Va exista un spatiu de stocare intern de 16GB care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD, o camera principala de 13MP cu autofocus phase-detection, o camera de 5MP in partea din fata, suport dual-SIM, iar cea mai buna parte este ca vine cu un acumulator de 4100mAh.

Luand in considerare displayul de rezolutie scazuta si cipul sau, acest smartphone Redmi 3 nu va fi chiar foarte puternic, ceea ce inseamna ca acumulatorul de 4100mAh ar trebui sa aiba o durata de viata destul de buna. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Ce joc de pe Nintendo Switch Online poti proba gratuit in varianta completa

Asadar, cat de mult va costa Xiaomi Redmi 3? Va fi dat spre vanzare maine, in China, si va avea un pret echivalent de 106 dolari.

Xiaomi nu isi va vinde smartphone-ul Xiaomi Redmi 3 in Statele Unite, cel putin nu oficial, asa ca pentru a intra in posesia acestuia, americanii vor trebui sa apeleze la alte cai. Totusi, noi putem sta fara nicio grija.