fbpx
Xiaomi Mi Note 2 cu display curbat a fost lansat

Xiaomi Mi Note 2 cu display curbat a fost lansat

Companiile de smartphone-uri chineze obisnuiau sa fie cunoscute mai mult pentru smartphone-urile lor ieftine.

Astazi, acestea sunt chiar o forta si chiar i-au inlocuit pe unii jucatori mai mari pe anumite piete.

Un bun exemplu ar fi Xiaomi care a anuntat oficial Mi Note 2. Este un pic ironic ca dupa ce Samsung Galaxy Note 7 a fost inlaturat, Xiaomi a umplu repede golul cu un smartphone care arata destul de similar.

Da, daca-ti poti da seama din imaginea de mai sus, Xiaomi Mi Note 2 anuntat oficial are un display curbat pe ambele parti, similar cu Galaxy Note 7 si Galaxy S7 Edge.

CITESTE SI:  Ce design trasnit de smartphone pliabil are Google

Avand in vedere ca imitatia este considerata cea mai sincera forma de magulire, este evident ca Xiaomi crede ca Samsung se afla pe drumul cel bun.

Cat despre specificatii, Xiaomi Mi Note 2 are un display curbat QHD de 5,7 inch si un cip Qualcomm Snapdragon 821 in interior.

Smartphone-urile Mi Note 2 vine cu o baterie de 4070mAh si vine in doua variante: un model cu 4GB de RAM si un spatiu de stocare de 64GB si un alt model cu 6GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 128GB.

CITESTE SI:  De ce analistii cred ca situatia negativa a iPhone-urilor Apple va trece

Exista de asemenea un procesor audio AQSTIC, o camera principala de 22,56MP cu un senzor Sony IMX318 si o camera frontala de 8MP.

Cat despre pret, pentru un smartphone cu specificatii care sunt similare cu cele ale lui Galaxy Note 7, Xiaomi Mi Note 2 cu display curbat este considerabil mai ieftin.

CITESTE SI:  LG X5, LG X Power si LG X Style au fost anuntate

Smartphone-ul Mi Note 2 cu 4GB de RAM are un pret de aproximativ 413 dolari, in timp ce Mi Note 2 cu 6GB de RAM are un pret de 516 dolari.

Din pacate, nu s-a mentionat daca smartphone-ul Xiaomi Mi Note 2 cu display curbat va fi disponibil si in Romania si nici in Statele Unite. Dar asta nu este atat de surprinzator, avand in vedere ca Xiaomi inca nu si-a anuntat oficial smartphone-urile in Statele Unite.