Xiaomi Mi 5X a fost anuntat – specificatii si pret oficial

Xiaomi Mi 5X a fost anuntat - specificatii si pret oficial

Xiaomi a anuntat in sfarsit cel mai nou smartphone de clasa mijlocie care se numeste Mi 5X. Acesta arata foarte mult cu un iPhone 7 Plus cu colturile sale rotunjite si camera duala aliniata orizontal in partea din spate. Xiaomi Mi 5X cantareste 165 de grame si are o grosime de doar 7,3mm.

Compania Xiaomi este cunoscuta pentru faptul ca produce telefoane care sunt relativ accesibile ca pret, dar care au specificatii suficient de decente si cu care poti efectua majoritatea lucrurilor pe care le-ai putea efectua cu un smartphone.

Daca esti in cautarea unui nou telefon, ai putea fi interesat sa afli ca Xiaomi a anuntat cel mai nou smartphone al companiei, iar acesta este numeste Xiaomi Mi 5X.

CITESTE SI:  Ce e posibil acum ca emulatorul NES al Nintendo Switch a fost hack-uit

Din pacate, daca sperai ca acesta va fi un smartphone high-end, ai putea fi dezamagit, avand in vedere ca se pare ca Mi 5X este un smartphone de clasa mijlocie, cel mult.

Mi 5X va integra un display Full HD de 5,5 inch, iar in interior exista un cip Qualcomm Snapdragon 625. De asemenea, va veni cu 4GB de RAM, un spatiu de stocare de 64GB si cu o baterie de 3080mAh.

Una dintre caracteristicile importante ale smartphone-ului Mi 5X, potrivit Xiaomi, este carcasa din metal care vine se pare cu un invelis antiamprente, ceea ce inseamna ca, spre deosebire de carcasa lui iPhone 8, Mi 5X ar trebui sa fie rezistent la urmele de amprente.

CITESTE SI:  Sony anunta XPERIA M4 Aqua

Pe langa asta, telefonul va suporta de asemenea un sistem de camera duala care foloseste un obiectiv de 12MP cu unghi larg si un obietiv telephoto de 12MP. Cam astea sunt specificatiile. Smartphone-ul anuntat va avea un pret de aproximativ 222 de dolari, dar avand in vedere istoricul de lansari al Xiaomi, oamenii din anumite tari precum Statele Unite nu ar trebui sa se astepte ca vor putea intra in posesia acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *