fbpx
Xiaomi Mi 5s si Xiaomi Mi 5s Plus au fost oficial lansate

Xiaomi Mi 5s si Xiaomi Mi 5s Plus au fost oficial lansate

Asadar, dupa luni de zvonuri, Xiaomi Mi 5s a fost oficial lansat. Cu toate acestea, nu este un singur smartphone, ci mai degraba doua smartphone-uri, si anume Xiaomi Mi 5s si Xiaomi Mi 5s Plus.

Ambele smartphone-uri lansate oficial par sa fie relativ la fel in ceea ce priveste specificatiile, cu exceptia dimensiunii displayului.

Modelul Plus anuntate oficial are un display mai mare. Daca ne uitam la procesoarele smartphone-urilor, ambele smartphone-uri vor fi propulsate de cipul Qualcomm Snapdragon 821.

CITESTE SI:  De ce urmatoarele iPhone-uri ale Apple ar putea fi si mai scumpe

Ambele au RAM LPDDR4, desi cantitatea de RAM pentru Mi 5s este de 3GB, in timp ce Mi 5s Plus are o cantitate de RAM de 6GB.

Avem in vedere de asemenea UFS 2.0 pentru spatiu de stocare, iar modelul modelul Plus vine cu un spatiu de stocare de 128GB.

In ceea ce priveste departamentul camerei, Mi 5s va integra senzorul CMOS IMX378 de 1/2.3 inch si de 12MP al Sony.

In ceea ce priveste Mi 5s Plus, compania pare sa fi calcat pe urmele Apple, pentru ca compania l-a echipat cu o camera de 13MP cu obiectiv dublu, dar senzorul sau este Sony IMX258, nu IMX378 folosit in 5s.

CITESTE SI:  iPhone X este una dintre cele mai bune inventii din 2017, potrivit TIME

In mod interesant, in ciuda faptului ca este modelul “Plus” exista unele caracteristici care nu exista, dar care ar fi fost destul de grozave.

De exemplu, Xiaomi Mi 5s are un display Full HD de 5,15 inch sensibil la presiune si are un senzor de amprente ultrasonic sub displayul sau.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul smartphone Sony Xperia E4 de buget

Pe de alta parte, smartphone-ul Xiaomi MI 5s Plus fiind mai scump, integreaza un display de 5,7 inch si un senzor de amprente conventional in partea din spate.

In ceea ce priveste pretul, smartphone-ul Xiaomi Mi 5s va avea un pret de 1999 de yuani, in timp ce Xiaomi Mi 5s Plus va avea un pret de pornire de 2299 yuani si va fi disponibil pentru precomanda pe data de 29 septembrie in China.