fbpx
Vivo X6S si Vivo X6S Plus au fost dezvaluite

Vivo X6S si Vivo X6S Plus au fost dezvaluite – specificatii oficiale

Producatorul chinez de smartphone-uri Vivo a adaugat astazi oficial o pereche de noi dispozitive gamei sale de smartphone-uri. Noile telefoane sunt succesoarele smartphone-urilor X6 si X6 Plus, iar toate sunt identice pe din afara. Asta este bine, avand in vedere ca acea carcasa din metal inca arata elegant in auriu, argintiu si roz.

Producatorul gigant de smartphone-uri a dezvaluit astazi Vivo X6S si X6S Plus.

Vivo din China lanseaza niste telefoane cu un aspect destul de solid, iar odata au intrat in cursa oferirii celui mai subtire smartphone din lume.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 de culoare galbena iese la iveala

Ei bine, se pare ca acestia s-au mutat cu siguranta in directia cea buna, iar producatorul chinez tocmai a prezentat doua noi dispozitive in familia lor de smartphone-uri, si anume pe Vivo X6S si Vivo X6S Plus, iar acestea vor fi fara indoiala succesorii directi ai X6 si X6 Plus, cele din urma fiind prezentate abia la sfarsitul anului trecut.

De atunci, a trecut mai mult sau mai putin un trimestru si, desi se intampla ca dispozitivele impartasesc o asemanare exterioara uimitoare, interiorul este ceea ce le diferentiaza.

CITESTE SI:  Displayul Infinity al Samsung ar putea aparea si pe telefoane premium de clasa mijlocie

Se pare ca noile telefoane X6S vor incorpora hardware audio superior, spre deosebire de smartphone-urile anterioare. Vivo X6S mai mic va integra un DAC (Digital to Analog Converter) AKM4375 pe 32 de biti, in timp ce Vivo X6S Plus de dimensiune mai mare vine cu un DAC ES9028 in interiorul unui procesor audio YAMAHA YSS-205X.

Pe langa asta, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 va rula la interior, iar acesta este echipat cu un cvartet de nuclee Cortex A72 puternice si alte patru nuclee A53, pe langa un procesor grafic Adreno 520.

CITESTE SI:  Samsung anunta smartphone-urile Galaxy J7 Pro si Galaxy J7 Max - specificatii si pret

Cu dimensiunile de ecran de 5,2 inch, respectiv 5,7 inch, acestea vor veni cu rezolutia Full HD Super AMOLED, iar alte specificatii hardware impartasite sunt o cantitate de RAM de 4GB si un spatiu de stocare ode 32GB sau 64GB. Cam astea sunt specificatiile.