fbpx
Vivo X5 Pro - smartphone cu camera frontala de 32MP

Vivo X5 Pro – smartphone cu camera frontala de 32MP

Avem deja informatii ca Vivo va lansa un nou smartphone de varf pe data de 7 mai. Asteptati-va ca Vivo X5 Pro sa includa un display de 6 inch si un cip Snapdragon 615. Acum ceva timp am aflat de o caracteristica foarte importata care va lansa dispozitivul Vivo X5 Pro in top.

Se pare ca noul smartphone X5 Pro vine cu cea mai puternica camera frontala dintre toate smartphone-urile. Vivo X5 Pro ii va incanta pe fanii fotografiei cu fotografii extrem de detaliate. Camera frontala a lui X5 Pro de 32MP va duce la selfie-uri de inalta calitate si cu siguranta ii va impresiona pe utilizatori.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi cum cineva prinde un iPhone X in aer intr-un roller coaster

Avand in vedere ca selfie-urile sunt la moda, producatorii de smartphone-uri si de camere foto incep sa produca dispozitive create special pentru iubitorii de selfie-uri, iar Vivo este unul dintre ei.

Potrivit unui teaser, compania lucreaza la smartphone-ul X5 Pro care are o camera frontala de 32MP. Acest lucru inseamna ca senzorul camerei frontale de 32MP va avea o rezolutie mai mare decat majoritatea telefoanelor mobile si a catorva camere foto compacte.

CITESTE SI:  Care este numele de cod pentru smartphone-ul LG V40? Ne zice Evan Blass

Probabil senzorul frontal nu va fi chiar de 32MP si probabil va folosi tehnologia Nokia care este integrata in cateva dintre smartphone-urile sale cu senzor de 8 si 13MP. Dar aceasta tehnologie presupune un software care este capabil sa creasca rezolutia fara a pierde din detalii.

Restul specificatiilor lui Vivo X5 Pro includ un display de 6 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 615 si 3GB de RAM. De asemenea, se presupune ca va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si ca va fi alimentat de un acumulator de 3500mAh.

CITESTE SI:  Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Nu sunt inca sigur daca chiar este necesara o asemenea rezolutie de 32MP la o camera frontala, dar cei care sunt interesati trebuie sa stie ca smartphone-ul Vivo va fi dezvaluit la inceputul lunii mai.