fbpx

Viitorul Galaxy Fold va folosi un ecran de neinteles

Viitorul Galaxy Fold va folosi un ecran de neinteles

Se spune ca Samsung vrea sa creasca productia de smartphone-uri pliabile anul viitor si sa aduca 5-6 milioane de astfel de dispozitive pe piata. Conform unui zvon, compania Samsung va folosi pentru viitorul Galaxy Fold un ecran ciudat si, pentru unii, de neinteles.

Desi compania sud-coreeana a folosit de obicei invelisuri din sticla pentru ecranele smartphone-urilor sale, compania a adoptat o abordare diferita pentru smartphone-ul pliabil Galaxy Fold.

Pentru acesta, Samsung a ales sa foloseasca un ecran din plastic (fara sticla) pentru a fi mai flexibil si mai rezistent la plieri. Dezavantajul e ca, in timp, acest lucru poate duce la aparitia cutelor pe ecran.

CITESTE SI:  Cum ar putea imbunatati MIT recunoasterea faciala

Cu toate acestea, conform unui tweet de Ice Universe, pentru viitorul smartphone pliabil Galaxy Fold, Samsung va trece de la plastic la un invelis din sticla pentru ecran.

Aceasta sursa mai spune ca, datorita utilizarii invelisului din sticla pentru ecran, va rezulta un dispozitiv mai plat si care are mai putine incretituri decat anteriorul Galaxy Fold, desi ne indoim de rezistenta la rupere a sticlei – care nu e flexibila. Aceasta miscare a companiei pare dubioasa si de neinteles.

CITESTE SI:  Persoana care doreste sa produca propriul smartphone

Se crede ca Samsung lucreaza la un nou smartphone pliabil. Ice Universe a impartasit anterior imagini care indica faptul ca ar putea exista o noua schimbare de design, si anume ca va fi adoptat un design de scoica similar lui Motorola Razr.

Samsung a aratat anterior imagini de concept similare, asa ca asta nu e tocmai o surpriza. Acestea fiind spuse, putem spune ca noul smartphone pliabil va fi mai degraba o noua varianta a lui Galaxy Fold decat un succesor in adevaratul sens al cuvantului.

CITESTE SI:  Lista ciudata cu iPhone-urile compatibile cu iOS 14

Dar ramane de vazut daca acest lucru este sau nu adevarat. Pana cand nu primim confirmarea oficiala de la compania Samsung din Coreea de Sud, tratati aceste informatii dspre viitorul smartphone pliabil Galaxy Fold cu o doza de precautie.