fbpx
Viitoarele iPhone-uri nu vor include aceasta specificatie, conform unei surse

Viitoarele iPhone-uri nu vor include aceasta specificatie, conform unei surse

Conform unor informatii care ii apartin lui Mark Gurman de la Bloomberg, iPhone-urile de varf ale companiei Apple din Statele Unite nu vor mai include vreodata o anumita specificatie.

Recent, s-a vehiculat ca acea specificatie, intr-o noua formula, va fi integrata in iPhone 13, dar informatiile lui Gurman infirma acest lucru.

Compania Apple din Statele Unite a inlaturat Touch ID de pe smartphone-urile sale de varf acum cativa ani. Intre timp, au circulat zvonuri conform carora compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea aduce inapoi Touch ID sub forma unui senzor in-display, iar conform unor zvonuri mai recente, iPhone 13 ar putea fi smartphone-ul care va integra aceasta specificatie.

CITESTE SI:  Oppo 3000 - smartphone midrange cu procesor pe 64 de biti

Din pacate, daca acesta era motivul principal pentru care te-ai hotarat sa cumperi smartphone-ul iPhone 13, vei fi dezamagit de faptul ca acest lucru nu se va intampla.

Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, compania din Cupertino, Statele Unite, a abandonat ideea de a integra Touch ID in iPhone 13. De fapt, conform acestuia, Apple s-ar putea sa renunte complet la ideea de a integra Touch ID in smartphone-urile sale de varf si ca isi va concentra munca la imbunatatirea Face ID.

CITESTE SI:  Ce s-a intamplat cu casca AirPods inghitita accidental de un individ din Taiwan

Potrivit lui Gurman, compania Apple din Statele Unite a testat ecrane care ar permite specificatia Touch ID in-display, dar din diverse motive a decis sa renunte la asta.

De asemenea, conform lui Gurman, el crede ca Apple se dedica total pentru specificatia Face ID. Ceea ce Apple a dezvaluit inca din start, si anume ca viitoarele iteratii ale specificatiei Face ID ar putea fi incluse in ecran, ceea ce va reduce sau chiar inlatura bretonul de pe iPhone-urile companiei americane. Ce parere ai despre asta?

CITESTE SI:  VIDEO: Motivele pentru care Face ID ar putea ajunge si pe iPad

Crezi ca viitoarele iPhone-uri de varf ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, nu vor mai integra vreodata specificatia Touch ID? Te declari dezamagit de acest lucru?