fbpx

VIDEO: Smartphone-ul Lumia 950 cu Windows 10 Mobile a fost dezvaluit

VIDEO Smartphone-ul Lumia 950 cu Windows 10 Mobile a fost dezvaluit

Microsoft a dezvaluit o noua familie de telefoane si dispozitive proiectate pentru sistemul de operare Windows 10 la un eveniment din New York.

Lumia 950 si 950 XL integreaza un display LED organic care se lumineaza pentru notificari, fara ca utilizatorul sa atinga ecranul, folosind aproape 0% din energia bateriei.

S-a tot zvonit in ultimele cateva luni ca Microsoft are de gand sa dezvaluie in acest an doua noi smartphone-uri de varf, Lumia 950 si 950 XL.

CITESTE SI:  Un analist prezice ca exista 50% sanse ca iPhone 7 sa nu aiba buton home

In cadrul evenimentului lor de astazi, compania a dezvaluit formal primul lor telefon de varf cu sistemul de operare Windows 10 Mobile, si anume Lumia 950.

Acesta este primul nou smartphone de varf Lumia in 18 luni, asa ca era si timpul sa fie dezvaluit. Smartphone-ul are un display OLED WQHD de 5,2 inch cu o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli si un procesor Snapdragon 808 impreuna cu 3GB de RAM.

Acesta este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri propulsate de sistemul de operare Windows si, pe deasupra, Lumia 950 integreaza chiar si racire lichida.

CITESTE SI:  Suportul pentru Windows Vista a ajuns oficial la sfarsit

Camera a fost intotdeauna o zona speciala pentru telefoanele Lumia anterioare, iar Microsoft pastreaza vie traditia, Lumia 950 cu Windows 10 Mobile integreaza o camera principala PureView de 20MP cu blit triple-LED si exista de asemenea o camera de 5MP in partea din fata pentru selfie-uri.

Smartphone-ul Windows 10 Mobile suporta USB Type-C si are un spatiu de stocare de 32GB si suporta chiar si caracteristica Continuum a Windows 10 Mobile care le permite telefoanelor sa se transforme in PC-uri cu suport pentru mouse-uri si tastaturi Bluetooth si au de asemenea abilitatea de a se conecta wireless la un monitor.

CITESTE SI:  Ce companie americana doreste sa vanda cipuri companiei Huawei

Smartphone-ul va fi disponibil in luna noiembrie la un pret de 549 de dolari si este primul smartphone care vine cu sistemul de operare Windows 10 Mobile direct din cutie.