fbpx

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip 5G e oficial. Pretul si specificatiile smartphone-ului pliabil

Samsung Galaxy Z Flip 5G e oficial. Pretul si specificatiile smartphone-ului pliabil

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat oficial un nou smartphone pliabil, Galaxy Z Flip 5G. S-a dezvaluit ce specificatii si ce pret va avea acest nou telefon care va fi disponibil pentru cumparare in curand.

Mai devreme in acest an, compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat Galaxy Z Flip, al doilea smartphone pliabil al companiei sud-coreene. Acesta vine intr-o forma de scoica.

Acest telefon, in ciuda faptului ca a fost lansat in 2020, nu a venit cu 5G, dar pe atunci au aparut zvonuri conform carora compania Samsung din Coreea de Sud planuieste sa lanseze un model mai nou cu specificatia 5G.

CITESTE SI:  Cum eludeaza Huawei interdictia SUA, cu unul dintre smartphone-urile sale

Pentru cei care doreau versiunea 5G a smartphone-ului pliabil, vestea buna e ca compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat oficial intre timp Galaxy Z Flip 5G. Dupa cum indica si numele, acesta este acelasi smartphone pliabil, doar ca vine cu noua tehnologie mobila.

In general, versiunea noua a smartphone-ului va ramane similara cu versiunea fara noua tehnologie mobila. Va exista o diferenta notabila: in loc sa fie propulsata de Qualcomm Snapdragon 855+, versiunea noua va fi propulsata de cipul Snapdragon 865 mai nou.

CITESTE SI:  Archos 50 Helium Plus si Archos 55 Helium Plus - specificatii si pret

Pe langa asta, ne putem astepta la acelasi ecran AMOLED de 6,7 inci, un acumulator de 3300mAh, un senzor de amprente in partea din spate si practic aceleasi camere. Cam astea sunt specificatiile.

Cea mai buna parte e ca noul smartphone pliabil al companiei sud-coreene Samsung nu este foarte scump in comparatie cu versiunea anterioara. Noul Samsung Galaxy Z Flip 5G are un pret de pornire de 1500 de dolari, in timp ce pretul modelului anterior era de 1380 de dolari.

CITESTE SI:  Cine de la Huawei a fost prins cu produse Apple

Noul smartphone pliabil anuntat oficial va fi disponibil pentru cumparare pe 7 august 2020, la un pret de 1500 de dolari. Ce parere ai despre asta? Faptul ca are noua tehnologie mobila ii va oferi lui Galaxy Z Flip 5G un avantaj fata de versiunea anterioara lansata de compania Samsung din Coreea de Sud?