VIDEO: Nu vei ghici care-i primul smartphone pliabil lansat

Care e primul smartphone pliabil, lansat inaintea Samsung, LG si Huawei

S-a vorbit mult despre cursa dintre Samsung si Huawei de a lansa primul smartphone pliabil din lume. Dar se pare ca o alta companie le-a luat-o inainte. Este vorba despre o companie de smartphone-uri putin cunoscuta, cu birouri in California, Hong Kong si Shenzhen, China.

S-ar putea ca nu ai auzit despre Royole. Compania in mare parte produce componente, dar acum a dezvoltat un smartphone pliabil pentru a-si prezenta tehnologia sa de display AMOLED flexibil.

Dispozitivul se numeste Royole FlexPai si este primul smartphone pliabil corespunzator din lume. Royole le-a luat-o inainte celor de la Samsung si Huawei.

Royole FlexPai are un display de 7,8 inci cu o rezolutie de 1920 x 1440 pixeli si cu un raport de aspect de 4:3. Aceasta dimensiune mare inseamna ca dispozitivul poate functiona ca smartphone si ca tableta. Compania mentioneaza ca displayul poate fi indoit de peste 200.000 de ori fara niciun fel de deteriorare.

CITESTE SI:  Primul smartphone cu Firefox OS din Japonia ar putea fi cel mai aratos

Un procesor Qualcomm Snapdragon nespecificat propulseaza dispozitivul FlexPai. Stirile indica faptul ca ar putea fi noul Snapdragon 8150. Primul smartphone pliabil FlexPai mai vine cu 8GB de RAM si cu un spatiu de stocare de pana la 256GB.

Dispozitivul FlexPai are o camera duala telephoto de 20MP si una de 16MP cu unghi larg. Aceste camere pot fi fie frontale, fie principale, in functie de modul in care este pliat Royole FlexPai.

CITESTE SI:  Cati ani de update-uri software promite OnePlus

Dispozitivul ruleaza un sistem de operare mai deosebit care este o versiune modificata a Android 9 Pie. Acest lucru permite interfetei sa functioneze bine cu displayul pliabil.

Clipul video pe care compania l-a incarcat arata ca mai exista loc de imbunatatiri, dar Royole poate acum pretinde titlul de prima companie din lume care lanseaza un smartphone pliabil corespunzator.

Clientii interesati pot comanda telefonul pliabil Royole FlexPai incepand de acum si se asteapta ca va fi livrat in luna decembrie. Preturile incep de la 1320 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *