fbpx
Microsoft surprinde cu anuntul telefonului simplu Nokia 216

VIDEO: Microsoft surprinde cu anuntul telefonului simplu Nokia 216

Microsoft inca produce telefoane Nokia. Intr-un anunt surpriza, gigantul software a dezvaluit cel mai nou telefon simplu, si anume pe Nokia 216.

In era smartphone-ului, este greu sa ne imaginam pe cineva folosind un telefon fara un display touchscreen care nu ruleaza Android sau iOS, sau care nu are aplicatii precum WhatsApp, Facebook, Instagram si asa mai departe.

Cu toate acestea, exista o multime de piete in care smartphone-urile sunt considerate un lux, iar pentru acele piete exista telefonul simplu.

CITESTE SI:  De ce un client din Rusia a platit pentru un iPhone Xs cu o cada plina cu monede

De fapt, Microsoft inca se agata de acele piete, pentru ca intr-un anunt surpriza, compania din Redmond a dezvaluit telefonul simplu Nokia 216.

In ceea ce priveste specificatiile si caracteristicile, Microsoft Nokia 216 nu este exact cel mai impresionant telefon.

Microsoft Nokia 216 are un display QVGA de 2,4 inch si vine cu o pereche de camere de 0,3MP in partea din fata si cea din spate.

CITESTE SI:  Aplicatia VPN gratuita a Opera se inchide, ce serviciu ne recomanda compania

De asemenea, Microsoft Nokia 216 ruleaza sistemul de operare Series 30 cu browserul Opera Mini. Alte caracteristici listate pe site-ul Microsoft includ apeluri de voce de inalta calitate, o autonomie uimitoare, o lanterna incorporata, Radio3 FM, player video si MP3, o durata de convorbiri de pana la 18 ore, o durata in standby de pana la 24 de zile, suport audio Bluetooth 3.0 si Bluetooth pentru casti. De asemenea, 216 vine cu spatiu pentru pana la 2000 de contacte.

CITESTE SI:  Motivele pentru care FaceTime nu este inca un standard deschis

Este acest telefon pentru tine? Probabil ca nu, dar este interesant ca Microsoft inca lanseaza dispozitive de-ale companiei finlandeze, chiar daca se pare ca eforturile companiei pe scena mobila au fost intr-un fel zadarnice.

Nu suntem siguri cat de mult va costa Nokia 216, dar sa nu va asteptati ca va fi nevoie sa spargeti o banca.

https://youtu.be/AsKCq1rwG8c