fbpx

VIDEO: Ce pret are Nokia 9 PureView – smartphone cu 5 camere in spate

Ce pret are Nokia 9 PureView - smartphone cu 5 camere in spate

Am auzit zvonuri despre acest smartphone anul trecut, iar HMD Global l-a dezvaluit in sfarsit inainte de evenimentul MWC 2019 de la Barcelona. Nokia 9 PureView este oficial si vine intr-adevar cu 5 camere in partea din spate.

Compania a atasat brandul PureView acestui smartphone care este un omagiu adus smartphone-urilor Nokia din trecut. O diferenta majora pe care sistemul sau de 5 camere o are fata de telefoane de la Samsung si LG este ca acel sistem are aceleasi specificatii cheie pentru toate cele 5 camere din spate.

CITESTE SI:  Analist: Reducerea productiei lui iPhone 8 este confundata cu iPhone X

Fiecare are un senzor de 12MP si deschidere f/1,8. Cu toate acestea, numai doua dintre cele 5 camere ale lui Nokia 9 PureView sunt color, restul de trei fiind alb-negru.

Deci atunci cand utilizatorul apasa pe butonul de declansare, toate cele 5 camere ale smartphone-ului celor de la HMD Global captureaza simultan expuneri diferite care sunt apoi imbinate intr-o singura fotografie care este foarte detaliata.

Nokia spune ca obiectivii individuali pot captura simultan mai multe expuneri si sa adauge mai multe date la imaginea finala. In ciuda sistemului sau inovator, specificatiile lui Nokia 9 PureView al HMD Global nu sunt chiar de nivel de smartphone de varf al anului 2019.

CITESTE SI:  Primul smartphone pliabil al Samsung ar putea sosi pana la sfarsitul lui 2016

Smartphone-ul Nokia 9 PureView al celor de la HMD Global vine cu cipul Qualcomm Snapdragon 845 de anul trecut, cu 6GB de RAM si cu spatiu de stocare de 128GB. De asemenea, vine cu un ecran OLED 2K de 5,99 inci si cu o baterie de 3320mAh.

CITESTE SI:  Un baiat de 6 ani trece examenul Microsoft

In plus, exista sticla rezistenta la socuri in partea din fata si din spate. Cam astea sunt specificatiile. Ramane de vazut cat de bine se descurca cele 5 camere din spate.

Va trebui sa asteptam recenziile pentru acest smartphone al HMD Global pentru a afla. S-a spus ca HMD Global va vinde Nokia 9 PureView in Statele Unite in aceasta luna la un pret de 699 de dolari.