fbpx

VIDEO: Ce companie lucreaza la un smartphone care isi schimba culoarea

Ce companie lucreaza la un smartphone care isi schimba culoarea

Conform unei noi stiri, o anumita companie lucreaza la o tehnologie care ii permite unui smartphone sa-si schimbe culoarea, la simpla atingere a unui buton. Este ceva destul de interesant.

Smartphone-urile tind sa fie oferite in diverse nuante, in functie de preferinte. Asadar, daca nu ai suficiente resurse pentru a cumpara acelasi smartphone in nuante diferite, atunci vei alege doar o singura culoare.

Cu toate acestea, Vivo doreste sa inlesneasca aceste alegeri in viitor. Compania din China a publicat un clip video pe Weibo in care a aratat un smartphone care vine cu un panou de sticla pe partea din spate si care isi poate schimba culoarea prin simpla atingere a unui buton.

CITESTE SI:  Cat costa cel mai performant supercomputer din lume, Fugaku din Japonia

De asemenea, acest telefon al companiei are un design gen holograma care isi schimba culoarea in functie de unghi. Acest lucru se datoreaza unei sticle electrochimice care foloseste componente electrice pentru a-si schimba culoarea in functie de electricitatea trimisa prin ea.

CITESTE SI:  China va permite testarea masinilor fara sofer pe drumurile sale publice

Aceasta tehnologie nu este noua si a fost pana acum folosita la ferestre, iar compania OnePlus a dezvaluit un concept similar care a folosit aceasta tehnologie pentru a camufla camera smartphone-ului.

Cu toate acestea, implementarea companiei Vivo pare mai avansata si ar permite utilizatorilor sa schimbe aspectul smartphone-ului lor. Acestea fiind spuse, nu e clar daca compania din China are planuri de a aduce acest dispozitiv pe piata, sau daca pur si simplu testeaza tehnologia.

CITESTE SI:  Inteligenta artificiala a Google iti poate spune cand un strain trage un ochi pe telefonul tau

De asemenea, trebuie subliniat ca, avand in vedere ca majoritatea dintre noi isi pastreaza telefoanele in carcasa, nu e clar cat de utila ar fi o astfel de tehnologie care schimba culoarea smartphone-ului. Ce parere ai despre aceasta tehnologie a companiei Vivo? Crezi ca utilizatorii vor dori aceasta tehnologie care schimba culoarea unui telefon?