fbpx
Asa arata iPhone-ul cu ecran detasabil

VIDEO: Asa arata iPhone-ul cu ecran detasabil

Respingand ideea de displayuri flexibile, un artist de la Caviar si-a imaginat un concept de iPhone cu un ecran detasabil secundar, in schimb. Acesta permite un multitasking bun, iar iPhone-ul poate fi transformat intr-o tableta sau intr-un netbook.

Si nu-i numai atat, artistul a creat si un clip video concept cu mai multe designuri inovatoare de iPhone-uri care ar putea debuta in urmatorul deceniu.

Caviar sustine ca ecranul detasabil separat ii permite utilizatorului sa urmareasca un clip video pe un display si cu totul altceva pe celalalt display .

CITESTE SI:  Sony Xperia Z4 a fost anuntat oficial - specificatii complete

De obicei, clipul video de concept al unui smartphone este pur fictiv si nu fezabil si practic. Cu toate acestea, exista cateva concepte care ne conving sa ne gandim de doua ori si cum ar fi sa avem un astfel de smartphone.

E cu siguranta de remarcat faptul ca conceptele sunt pur creative si intr-un fel incurajeaza inovarea. De aceasta data, un concept de iPhone a atras atentia multor utilizatori.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul computer Mac Mini

Intrucat noul deceniu aproape a sosit, conceptul prezinta o varietate de posibilitati, cum ar fi ecranul detasabil. In loc doar sa pliezi displayul, il poti detasa complet si sa-l folosesti ca ecran secundar sau sa atasezi ambele ecrane pentru o experienta mai buna.

Pe langa asta, conceptul mentioneaza si ideea de a-ti transforma iPhone-ul intr-un netbook minuscul, tu fiind capabil sa detasezi ecranul detasabil secundar.

CITESTE SI:  VIDEO: Acest clip video 8K incarcat pe Youtube este prea fabulos pentru a-l vedea in toata splendoarea lui

Daca arunci o privire la clipul video de mai jos, vei gasi o multime de idei interesante, cum ar fi ecranul care se auto-repara, smartphone-ul flexibil, incarcarea acumulatorului folosind lumina Soarelui si multe alte lucruri.

Desigur, nu ar trebui sa te astepti ca toate aceste functii vor ajunge pe iPhone-urile viitoare. Dar e interesant sa urmarim concepte pentru potentiale inovatii de care ne-am putea bucura in urmatorul deceniu pentru iPhone-uri.