fbpx
Acesta poate fi aspectul exterior al iPhone-ului pliabil al Apple

VIDEO: Acesta poate fi aspectul exterior al iPhone-ului pliabil al Apple

Un anume Svyatoslav Alexandrov a dezvaluit ce aspect exterior ar putea avea iPhone-ul pliabil atunci cand va fi lansat de compania Apple din Statele Unite in viitor. Designul lui Svyatoslav Alexandrov infatiseaza un dispozitiv care poate deveni tableta.

Conform unor stiri, Apple dezvolta un iPhone pliabil. Si intrebarea e: ce aspect exterior ar putea avea un astfel de dispozitiv? Multumita designerului Svyatoslav Alexandrov, a fost publicat un clip video pe canalul de YouTube ConceptsiPhone care ne ofera o imagine generala a aspectului exterior.

CITESTE SI:  Specificatiile lui Galaxy Note 7 au fost "confirmate"

In acest clip video, se pare ca designerul s-a bazat pe aspectul exterior al lui iPhone 12. Cand iPhone-ul pliabil este inchis, pare un smartphone obisnuit de la compania Apple din Statele Unite, desi mai gros.

Iar atunci cand e desfasurat, devine un dispozitiv gen Apple iPad cu un ecran de 8 inci, avand o dimensiune aproape similara cu cea a tabletei iPad mini. Cu toate acestea, avand in vedere raportul de aspect al ecranului iPhone-ului pliabil, acesta pare mai patrat in comparatie cu iPad mini, dar probabil e in regula.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea deschide primul magazin Apple din Arabia Saudita

Ecranul de mari dimensiuni al acestui telefon inseamna ca utilizatorii vor avea un spatiu generos la dispozitie pentru a tasta sau scrie, mai ales daca va fi inclus suportul pentru stylus-ul Apple Pencil.

De asemenea, ecranul va fi fantastic pentru navigarea pe web si pentru alte lucruri. Cu toate acestea, stirile anterioare despre iPhone-ul pliabil indicau faptul ca compania Apple din Statele Unite va adopta un aspect tip clapeta, nu un design de tableta hibrida.

CITESTE SI:  Ce avantaje ar avea Google Play Store cu abonament

Acestea fiind spuse, este posibil ca iPhone-ul pliabil va fi lansat in viitor cu cativa ani, deoarece stirile recente sustin ca acesta va fi lansat de Apple abia in 2024 cel mai devreme. Ce parere ai despre aspectul exterior al acestui dispozitiv?