fbpx

@upleaks dezvaluie niste imagini cu presupusul HTC One E9p

HTC One E9p

S-a vorbit despre faptul ca HTC ar putea lansa o versiune mai putin premium a lui HTC One M9, si anume pe HTC One E9p. Telefonul a fost reperat in baza de date a TENAA, lucru care a sugerat ca telefonul ar putea fi real, iar acum multumita unei postari de @upleaks, au iesit la iveala mai multe imagini ale presupusului telefon.

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, diferenta majora dintre One E9p este aceea ca pare sa foloseasca plastic. Asta spre deosebire de constructia metalica pe care HTC a folosit-o pentru smartphone-ul lor de varf care a fost anuntat la MWC 2015 mai devreme in aceasta luna, dar in ciuda constructiei din plastic One E9p pare sa aiba niste specificatii destul de impresionante.

CITESTE SI:  Ce schimbari uriase ar putea realiza Samsung pentru smartphone-ul Galaxy Note 10

Anterior, au circulat zvonuri conform carora HTC va lansa o versiune mai ameliorata a HTC One M9. HTC One E9p (A55) a aparut la agentia chinezeasca TENAA, iar prin intermediul @upleaks au aparut mai multe imagini ale smartphone-ului. Faptul ca telefonul a fost reperat pe TENAA sugereaza faptul ca dispozitivul ar putea fi real.

CITESTE SI:  Face ID de pe iPhone X ar putea fi reparat intr-un mod ciudat

Cea mai mare diferenta dintre One E9p din imaginea lui @upleaks si One M9 este faptul ca cel dintai are carcasa din plastic, in timp ce One M9 are carcasa metalica. Totusi, One E9p are niste specificatii destul de bune, cum ar fi un display QHD de 5,5 inch cu o rezolutie mai mare decat ecranul lui One M9, un procesor MediaTek MT6795 tactat la 2,2GHz, 3GB de RAM si un spatiu de stocare de 32GB. Se mai presupune ca va fi echipat cu o camera de 20MP in partea din spate.

CITESTE SI:  LG V40 ar putea avea un numar incredibil de camere

Nu exista informatii despre data cand va fi lansat One E9p, dar se cunoaste faptul ca pe piata asiatica va avea un pret de aproximativ 500 de dolari.

Facebook