fbpx
Unul dintre modelele iPhone 14 nu va integra aceasta caracteristica, conform unor surse

Unul dintre modelele iPhone 14 nu va integra aceasta caracteristica, conform unor surse

Se vehiculeaza faptul ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va lansa anul viitor patru modele iPhone 14. Conform unor noi informatii, o anumita caracteristica va fi rezervata doar pentru trei dintre acele modele.

De obicei, compania din Cupertino, Statele Unite, lanseaza o noua caracteristica pe smartphone-urile sale cele mai superioare, iar anul urmator acea caracteristica e lansata si pe modele mai inferioare.

Asta a fost abordarea companiei Apple in ceea ce priveste caracteristici precum ecranele OLED si stabilizarea optica pentru camerele iPhone-urilor. Cu toate acestea, se pare ca acest lucru s-ar putea sa nu se intample cu ecranul ProMotion 120Hz.

CITESTE SI:  Cu ce va fi mai special un satelit Starlink al SpaceX

Conform unei stiri de la publicatia sud-coreeana The Elec, doar unele dintre smartphone-urile Apple din 2022 vor integra un ecran de 120Hz pe care compania Apple din Cupertino, Statele Unite, l-a prezentat pentru modelele iPhone 13 Pro de anul acesta.

Conform publicatiei, dintre cele patru modele iPhone 14 zvonite pentru 2022, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va pastra ecranul LTPS OLED pentru unul dintre ele, in timp ce celelalte trei vor integra un ecran OLED de tip LTPO care permite rate de cadre mai ridicate.

CITESTE SI:  Asa ar putea Apple populariza caracteristica 3D Touch

Probabil ecranul LTPS va fi rezervat modelului celui mai inferior al companiei americane, dar inca e prea devreme pentru a fi ceva cert. E interesant faptul ca stirile indica faptul ca vor exista patru modele iPhone 14 anul viitor.

CITESTE SI:  Huawei Honor 7 te-ar putea ustura serios la buzunar

Acest lucru se datoreaza faptului ca s-a zvonit ca in acest an se va lansa ultimul iPhone “mini”, asa ca zvonurile despre cele patru modele ar putea fi imprecise, sau Apple va lansa anul viitor un alt model in locul celui mini. Ce parere ai despre asta? Crezi ca ecranul de 120Hz (LTPO) va fi rezervat doar pentru trei modele iPhone 14?