fbpx

Unele smartphone-uri iPhone 6s si 6s Plus nu mai pornesc. Cum se ocupa Apple de asta

Unele smartphone-uri iPhone 6s si 6s Plus nu mai pornesc. Cum se ocupa Apple de asta

Compania Apple din Cupertino a recunoscut ca unele smartphone-uri iPhone 6s si iPhone 6s Plus nu mai pornesc. Pagina de asistenta a companiei Apple nu intra in detalii cu privire la care este problema exacta (a oferit informatii vagi), dar utilizatorii de dispozitive afectate pot introduce acolo numarul de serie pentru a vedea daca smartphone-urile lor sunt eligibile pentru o reparatie gratuita.

Smartphone-urile iPhone 6s si 6s iPhone 6s Plus au fost lansate in 2015, ceea ce inseamna ca sunt vechi de patru ani. Majoritatea oamenilor au trecut pana acum la telefoane Apple mai noi, dar, pentru cei care inca le folosesc pe cele vechi de patru ani, Apple a lansat un nou program de reparatii gratuite.

CITESTE SI:  VAIO lanseaza primul lor smartphone cu Windows 10 Mobile

Poate parea cam tarziu pentru a lansa un program de reparatii pentru niste smartphone-uri din 2015, dar se pare ca unele unitati au inceput sa defecteze: nu mai pornesc.

CITESTE SI:  Cum a inghitit cineva o casca AirPods si ce s-a intamplat dupa

Conform Apple, problema provine de la o componenta care se poate defecta, ceea ce duce la probleme de alimentare. Cu toate acestea, compania sustine ca un numar limitat de dispozitive sunt afectate, deci nu toate smartphone-urile iPhone 6s si 6s Plus nu mai pornesc.

Conform companiei, “Apple a stabilit ca anumite smartphone-uri iPhone 6s si 6s Plus nu mai pornesc din cauza unei componente care se poate defecta. Aceasta problema afecteaza doar dispozitivele dintr-o gama limitata de numere de serie si care au fost fabricate intre octombrie 2018 si august 2019”.

CITESTE SI:  De ce Google va incepe sa vanda propriile chei de securitate

Cine are un dispozitiv afectat, poate intra pe site-ul Apple si sa introduca acolo numarul de serie al dispozitivului pentru a vedea daca este eligibil pentru o reparatie gratuita. Intre timp, compania din Cupertino a lansat smartphone-urile iPhone 11 si ar merita sa le ai in vedere daca crezi ca e timpul pentru un upgrade.