fbpx

Un nou dispozitiv HTC Desire a fost reperat

HTC Logo

Se pare ca cei de la HTC sunt pe val, mai ales daca iei in considerare cum intentioneaza compania sa faca valuri pe piata chineza prin lansarea unor noi dispozitive.

De fapt, am auzit de tableta HTC T1H si iata ca avem alte informatii de la Upleaks cu privire la un nou dispozitiv de buget. Nu mai este nevoie sa spunem ca, avand in vedere ca acesta este un zvon la momentul publicarii acestui articol, poti fi foarte sigur ca tratarea acestor informatii cu precautie ar fi cea mai recomandata.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming care ar putea oferi continut AR in curand

De fapt, dispozitivul este cunoscut drept HTC A50AML sau cum o fi. Sa speram ca in curand va avea un nume mai usor de tinut minte, avand in vedere ca A50AML nu prea poate fi tinut minte. Specificatiile hardware ale dispozitivului indica catre o camera frontala Ultrapixel de 4MP care este similara cu ceea ce se poate gasi pe HTC One M9+.

CITESTE SI:  Pentru ce dispozitive va folosi Google propriul sau procesor

Compania taiwaneza are de gand sa lanseze mai multe dispozitive pe piata chineza. Datorita leakster-ului @upleaks au aparut informatii despre un nou dispozitiv HTC care, potrivit zvonurilor, va fi numit HTC A50AML. Acesta este probabil numele de cod, iar denumirea va fi cu siguranta mai usor de pronuntat si de tinut minte.

Se speculeaza ca va fi propulsat de un cip MediaTek MT6752 octo-core tactat la 1,6GHz cu 2GB de RAM si ca va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Dispozitivul ar putea dispune de o memorie interna de 16GB, de o camera principala de 13MP si de una frontala de 4MP UltraPixel ca si cea de pe HTC One M9. Nu cred ca mai este necesar sa spun ca acestea sunt informatii neverificate si ca nu trebuie sa va incredeti prea mult in ele.

Facebook