fbpx

Turing Phone va fi mai rezistent decat titaniul – specificatii si pret

Turing Phone - Turing Phone va fi mai rezistent decat titaniul

Din cand in cand, vezi un telefon care este atat de impresionant incat nu-l poti ignora, chiar daca stii ca acesta nu va fi urmatorul tau telefon. Cam asa este si cu Turing Phone, un smartphone cu sistemul de operare Android Lollipop care nu numai ca este mai rezistent decat orice alt smartphone de pe planeta, dar este se pare si mult mai sigur decat telefoanele rivale.

Dupa cum spune CNET, Turing Phone este creat dintr-un aliaj numit liquidmorphium si vine cu caracteristici de securitate avansate. Aliajul liquidmorphium nu este metalul injectat in corpul lui Wolverine.

CITESTE SI:  Este oficial. Cu cat achizitioneaza Microsoft compania GitHub

Este un aliaj amorf de zirconiu, cupru, aluminiu, nichel si argint si are o structura atomica care este mai asemanatoare cu sticla decat cu aluminiu sau otelul, dar materialul este mult mai rezistent decat oricare dintre aceste metale. De asemenea, telefonul Turing Phone are anumite elemente create din ceramica si aluminiu.

Daca esti in cautarea unui smartphone rezistent, poti arunca o privire la Turing Phone care a fost anuntat recent de Turing Robotic Industries. Compania sustine ca la constructia telefonului a folosit un aliaj numit “liquidmorphium” care este mai rezistent decat titaniul si otelul, se pare, si ca telefonul mai utilizeaza aluminiu, plastic si ceramica.

CITESTE SI:  HTC 10 a fost dezvaluit oficial

De asemenea, telefonul Turing Phone va integra o retea protejata de comunicatii care se presupune ca va preveni orice tip de interceptari. Specificatiile, in schimb, nu sunt foarte impresionante. Turing Phone va integra un display full HD de 5,5 inch, va fi propulsat de un cip Snapdragon 801, va avea un spatiu de stocare de 64/128GB, camera principala va fi de 13MP iar cea frontala va fi de 8MP. Mai mult, Turing Phone va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  De ce Apple permite smartphone-urilor iPhone 12 sa descarce update-urile iOS prin 5G, nu doar prin WiFi

Telefonul mai rezistent decat titaniul este asteptat in Statele Unite pe data de 10 august la un pret de 740 de dolari pentru varianta de 64GB si 870 de dolari pentru cea de 128GB.