fbpx

Telefonul clapeta inca este viu: Samsung Galaxy Folder 2 ajunge in Coreea de Sud – specificatii si pret

Telefonul clapeta inca este viu Samsung Galaxy Folder 2 ajunge in Coreea de Sud - specificatii si pret

Are logica ca telefoanele tip clapeta, cel putin in Statele Unite, nu prea mai sunt dorite. Smartphone-urile au devenit incredibil de ieftine in ultimii ani si de obicei ofera mai multe functionalitati decat un telefon clapeta. Samsung inca le lanseaza in Coreea de Sud, dar acestea ruleaza de obicei Android.

In luna septembrie, Samsung l-a dezvaluit pe Galaxy Folder 2, un telefon cu clapeta. Dispozitivul, care era disponibil numai in China pana acum, a fost acum lansat si in Coreea de Sud.

Ambele versiuni 3G si LTE vor fi disponibile in Coreea de Sud la preturi care incep de la 260 de dolari. Samsung Galaxy Folder 2 are un display LCD de 3,8 inch cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli.

CITESTE SI:  Browserul Microsoft Edge este folosit pe 330 de milioane de dispozitive

De asemenea, vei gasi in Galaxy Folder 2 un cip Snapdragon 425 in interior, pe langa 2GB de RAM. Exista disponibil un spatiu de stocare de 16GB care poate fi extins cu inca 128GB cu ajutorul unui card microSD.

Telefonul Galaxy Folder 2 cu pret de pornire de 260 de dolari si cu aspect retro al Samsung este echipat cu o camera principala de 8MP precum si cu o camera de 5MP in partea din fata. Smartphone-ul, care va fi disponibil in Coreea de Sud, vine cu o baterie de 1950mAh, ruleaza sistemul de operare Android Marshmallow si, in mod evident, are o tastatura fizica cu care poti controla dispozitivul. Cam acestea sunt specificatiile tehnice.

CITESTE SI:  Tara in care ar putea avea loc cea mai mare licitatie 5G din lume, conform Nokia

Samsung nu a anuntat daca planuieste sa aduca telefonul Galaxy Folder 2 cu pret de 260 de dolari si pe alte piete in viitorul apropiat, pe langa Coreea de Sud.  Sansele ca acest lucru sa se intample nu sunt foarte mari, avand in vedere ca nu exista o cerere mare pentru telefoanele tip clapeta, mai ales pe pietele din Vest.

CITESTE SI:  Cum e sistemul de operare iPadOS al Apple pentru tabletele sale

Smartphone-uri precum Samsung Galaxy Folder ii atrag in principal pe aceia care cauta un dispozitiv simplu cu o tastatura fizica, iar acesta le-ar putea trezi amintiri vechi ale vremurilor de altadata. Ai lua in considerare sa cumperi smartphone-ul Samsung Galaxy Folder 2 sau alt telefon tip clapeta la pretul de 260 de dolari si cu aceste specificatii tehnice?

Facebook