Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit cu camere duale in fata si spate

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit cu camere duale in fata si spate

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit in luna februarie a acestui an. Acesta vine cu un display touchscreen de 6 inci cu o rezolutie de 1080 x 2160 pixeli.

ASUS Zenfone 5 Lite este dotat cu un procesor octo-core Qualcomm Snapdragon 830 si vine cu 3GB de RAM. Smartphone-ul vine cu 32GB spatiu de stocare care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Cat despre camere, ASUS Zenfone 5 Lite vine cu o camera principala de 16MP si una de 20MP in partea din fata pentru selfie-uri.

CITESTE SI:  Sony E2003/2033 - un smartphone inferior apare inainte de MWC

ASUS a promovat dezvaluirea unor noi telefoane la Mobile World Congress 2018 si s-a tinut de cuvant. Compania a dezvaluit trei noi telefoane in cadrul familiei Zenfone 5, dintre care unul este ASUS Zenfone 5 Lite.

Dupa cum indica numele, acesta este telefonul ieftin dintre cele trei. ASUS Zenfone 5 Lite dispune de un ecran 6 inci cu o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli si cu un raport de aspect de 18:9.

CITESTE SI:  Noul laptop Razer Blade Stealth vine acum cu display de 13,3 inch - specificatii si pret

Senzorul de amprente este pozitionat in partea din spate, sub obiectivul camerei. Telefonul vine cu camere duale fata si spate. Are una frontala Sony de 20MP, combinata cu o camera cu unghi larg de 120 de grade.

Exista si o camera principala de 16MP in partea din spate langa o alta camera cu unghi larg de 120 de grade. Foaia de specificatii mentioneaza atat procesorul Snapdragon 830, cat si procesorul Snapdragon 430 de la Qualcomm.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Archos Diamond Plus a fost dezvaluit

De asemenea, telefonul va avea o baterie cu o capacitate de 3300mAh, deblocare faciala, NFC si un jack de 3,5mm pentru casti. Acesta este livrat cu Android Nougat si nu Oreo, asa cum poate s-au asteptat unii.

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite va fi disponibil in culorile Moonlight White, Rouge Red si Midnight Black in lunile urmatoare. Preturile si disponibilitatea nu au fost inca confirmate.