Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit cu camere duale in fata si spate

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit cu camere duale in fata si spate

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite a fost dezvaluit in luna februarie a acestui an. Acesta vine cu un display touchscreen de 6 inci cu o rezolutie de 1080 x 2160 pixeli.

ASUS Zenfone 5 Lite este dotat cu un procesor octo-core Qualcomm Snapdragon 830 si vine cu 3GB de RAM. Smartphone-ul vine cu 32GB spatiu de stocare care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Cat despre camere, ASUS Zenfone 5 Lite vine cu o camera principala de 16MP si una de 20MP in partea din fata pentru selfie-uri.

ASUS a promovat dezvaluirea unor noi telefoane la Mobile World Congress 2018 si s-a tinut de cuvant. Compania a dezvaluit trei noi telefoane in cadrul familiei Zenfone 5, dintre care unul este ASUS Zenfone 5 Lite.

Dupa cum indica numele, acesta este telefonul ieftin dintre cele trei. ASUS Zenfone 5 Lite dispune de un ecran 6 inci cu o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli si cu un raport de aspect de 18:9.

Senzorul de amprente este pozitionat in partea din spate, sub obiectivul camerei. Telefonul vine cu camere duale fata si spate. Are una frontala Sony de 20MP, combinata cu o camera cu unghi larg de 120 de grade.

Exista si o camera principala de 16MP in partea din spate langa o alta camera cu unghi larg de 120 de grade. Foaia de specificatii mentioneaza atat procesorul Snapdragon 830, cat si procesorul Snapdragon 430 de la Qualcomm.

De asemenea, telefonul va avea o baterie cu o capacitate de 3300mAh, deblocare faciala, NFC si un jack de 3,5mm pentru casti. Acesta este livrat cu Android Nougat si nu Oreo, asa cum poate s-au asteptat unii.

Telefonul ASUS Zenfone 5 Lite va fi disponibil in culorile Moonlight White, Rouge Red si Midnight Black in lunile urmatoare. Preturile si disponibilitatea nu au fost inca confirmate.