fbpx

Telefoanele Samsung Galaxy A8 (2018) si A8+ (2018) au fost anuntate oficial – specificatii

Telefoanele Samsung Galaxy A8 (2018) si A8+ (2018) au fost anuntate oficial - specificatii

Nimeni nu poate nega ca gama S a Samsung a avut unele dintre cele mai superbe smartphone-uri de varf care au fost lansate vreodata, dar uneori nimic nu se poate compara cu un chilipir de buna credinta, ceea ce pare sa ofere gigantul sud-coreean cu telefoanele Samsung Galaxy A8 (2018) si Samsnug Galaxy A8+ (2018).

Acum cateva zile, s-a spus ca Samsung ar putea avea noi telefoane pe care planuieste sa le anunte la CES 2018. S-a speculat ca ar putea fi vorba despre telefoanele din gama Galaxy A sau, in acest caz, despre Samsnug Galaxy A8 despre care tot am auzit in ultima vreme.

CITESTE SI:  LG K8 a fost dezvaluit si va fi lansat in Europa

Se pare ca Samsung nu a asteptat pana la evenimentul CES 2018, deoarece compania a anuntat deja oficial noile smartphone-uri Galaxy A8 (2018) si A8+ (2018) cu specificatii bune. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, se pare ca zvonurile care spuneau ca Samsung va folosi Displayul Infinity au fost drept la tinta pentru aceste telefoane.

Ceea ce a rezultat este o pereche de telefoane cu displayuri cu margini foarte subtiri, oferind iluzia ca au un ecran mai mare. Zvonurile despre camerele frontale dual s-au dovedit a fi de, asemenea, adevarate intrucat Samsung a confirmat ca vor avea o configuratie de 16MP + 8MP f/1,9 si o singura camera de 16MP f/1,7 in partea din spate.

CITESTE SI:  VIDEO: KADO este un incarcator de perete care iti incape in portofel

Cat despre restul specificatiilor, exista un display de 5,6 inci pentru Samsung Galaxy A8 anuntat oficial si un display de 6 inci pe A8+, dar ambele displayuri vor avea o rezolutie Full HD+.

In interior, telefoanele sunt similare, avand un cip octa-core, 4GB de RAM pentru Samsung Galaxy A8 si 6GB de RAM pentru A8+. Galaxy A8 (2018) anuntat oficial va veni si cu o baterie de 3000mAh, in timp ce modelul A8+ va avea o baterie de 3500mAh mai mare, dar in afara de asta ambele telefoane sunt mai mult mai putin identice. Cam astea sunt specificatiile. Ambele telefoane vor fi disponibile incepand de la inceputul lunii ianuarie a lui 2018, dar inca nu s-au mentionat preturile.

Facebook