fbpx

Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon si Joy s-au lansat

LG Magna, Spirit, Leon, Joy

In februarie, LG a anuntat patru noi telefoane, si anume LG Magna, Spirit, Leon si Joy. Daca te intrebi care-i treaba cu aceste dispozitive, ai putea fi intesat sa afli ca lansarea lor a inceput in Coreea de Sud inainte de a aparea in Europa, Asia, Africa si America de Nord.

Inainte de MWC 2015, LG a anuntat noile telefoane Magna, Spirit, Leon si Joy. Potrivit companiei sud-coreene, acestea au debutat in Coreea de Sud si urmeaza sa fie lansate si in Europa, Asia, America de Nord si Africa. Toate cele patru telefoane vin cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 cu display QHD si 3GB de RAM

Magna este cel mai scump dintre cele patru telefoane si este echipat cu un display HD de 5 inch, un procesor cu 4 nuclee, va avea 1GB de RAM, o camera principala de 8MP, una secundara de 5MP, va dispune de 8GB de memorie interna si va fi alimentat de un acumulator de 2540mAh.

CITESTE SI:  De ce incarcatorul wireless de smartphone al Tesla are acum un pret mai mic

LG Spirit are un display HD de 4,7 inch, o camera principala de 8MP si una secundara de 1MP. Va fi insotit de un acumulator de 2100mAh iar celelalte specificatii sunt similare cu cele ale lui LG Magna.

Telefonul LG Leon are un display FWVGA de 4,5 inch, o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP. Va veni in versiuni cu 3G si 4G.

CITESTE SI:  Moto G4 Plus va putea fi actualizat la Android O

LG Joy va veni cu un ecran WVGA de 4 inch, va fi propulsat de un procesor dual-core tactat la 1,2GHz si 512MB de RAM, va avea o camera principala de 5MP si una VGA in partea din fata si va fi echipat cu un acumulator de 1900mAh. Acesta este cel mai ieftin dintre telefoanele enumerate. Telefoanele nu sunt foarte impresionante dar pretul lor va fi accesibil.