fbpx

Tara in care iPhone 12 Pro Max are un pret de 2535 de dolari

Tara in care iPhone 12 Pro Max are un pret de 2535 de dolari

Oamenii sunt deja nemultumiti de preturile smartphone-urilor iPhone 12 Pro Max ale companiei Apple din SUA. Cu toate acestea, exista o tara in care acest smartphone de 512GB are un pret de 2535 de dolari, adica e cu peste 1000 de dolari mai scump decat in SUA.

iPhone 12 Pro Max de la compania Apple din Statele Unite este smartphone-ul de varf al companiei si e destul de scump, avand in SUA un cost de pornire de 1400 de dolari pentru modelul cu spatiu de 512GB.

CITESTE SI:  MacBook Pro va primi prima sa schimbare semnificativa din ultimii patru ani [zvon]

Cam la acest pret poate ajunge un iPhone de la Apple in acest moment si cu siguranta multi sunt deja nemultumiti de acest cost. Cu toate acestea, acest smartphone e si mai scump in Brazilia.

In aceasta tara, iPhone 12 Pro Max de 512GB costa 2535 de dolari. Intr-adevar, cei din Brazilia sunt nevoiti sa cumpere 12 Pro Max la un pret care depaseste cu peste 1000 de dolari costul din SUA.

Acest lucru nu e surprinzator din cauza taxelor din Brazilia pentru anumite produse tehnologice. Si alte tari din afara SUA au preturi destul de similare pentru acest smartphone al Apple.

CITESTE SI:  Un analist crede ca timpul de expediere de 5-6 saptamani pentru iPhone X este exagerat

De exemplu, in India, smartphone-ul 12 Pro Max costa 2159 de dolari, ceea ce e destul de ironic, avand in vedere ca Brazilia si India ar trebui sa fie piete emergente.

Asa ca e ciudat faptul ca compania Apple din SUA are niste preturi pe care multi oameni din acele tari nu si le pot permite. Tari precum Brazilia tind sa perceapa taxe imense pentru produsele care nu sunt fabricate in tara si, chiar daca compania Apple din Statele Unite si-a mutat o parte din productia sa in Brazilia, ar putea exista si alte motive pentru care iPhone-urile sunt foarte scumpe in aceasta tara.

CITESTE SI:  Cat de rezistent e smartphone-ul OnePlus 7 Pro abuzurilor

Ce parere ai despre costul din Brazilia al smartphone-ului iPhone 12 Pro Max? Ai cumpara acest telefon Apple daca ar avea un pret de 2535 de dolari?