fbpx

Tara in care cozile pentru iPhone 11 sunt reduse, la magazinele fizice

Tara in care cozile pentru iPhone 11 sunt reduse la magazinele fizice

Noile smartphone-uri iPhone 11 ale Apple au ajuns vineri in magazinele fizice dintr-o anumita tara. Cozile de clienti de la magazinele fizice au fost scurte, fata de cozile de sute de persoane din trecut pentru smartphone-urile Apple anterioare.

Acea tara urmareste cu atentie cum se descurca noile smartphone-uri in acea piata in care Apple a pierdut in ultimii ani teren in fata rivalilor cu telefoane mai ieftine si mai bogate in caracteristici.

Cozile de la magazinele fizice din Shanghai si Beijing (de cateva zeci de persoane la un loc) din China sunt in contrast cu cozile de sute de persoane din anii trecuti.

CITESTE SI:  Compania care aduce conducere semi-autonoma pe masinile mai ieftine

Dar cea mai mare agitatie din China pentru smartphone-urile iPhone 11 ale Apple s-a mutat in online. Site-ul de comert electronic din China, JD.com, spune ca in prima zi vanzarile pentru gama iPhone 11 erau cu 480% mai mari comparativ cu vanzarile lui iPhone XR de anul trecut.

Printre clientii de la un magazin fizic din Beijing, China, s-a numarat si un programator pe nume Liu care a spus ca a detinut fiecare smartphone Apple de la gama 3G incoace.

CITESTE SI:  Ce obiect ar fi lovit un avion Boeing 737 la aterizare

Clientul din China spune ca a fost impresionat de cele trei camere din partea din spate a lui iPhone 11. “Cand vine vorba despre capturarea fotografiilor, cele 3 camere sunt mai bune pentru fotografiile de noapte, iar imaginea este mai clara”, a spus clientul magazinului fizic din China pentru Reuters.

Totusi, alti clienti ai magazinelor fizice au spus ca sunt ingrijorati ca smartphone-urile iPhone 11 nu sunt compatibile cu retelele 5G, aceste telefoane ramanand in urma telefoanelor unor rivali din China precum Huawei si Vivo.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum si-a imbunatatit PayPal aplicatia mobila

“Cred ca pana la sfarsitul anului viitor, in special in orasele mari ca Beijing, 5G va fi ceva obisnuit”, a spus un consumator. “Daca nu investeste in cercetarea pentru 5G, Apple va ramane mult in urma”.

Lansarea smartphone-urilor iPhone 11 ale Apple in magazinele fizice din China a venit la o zi dupa ce Huawei a dezvaluit noi smartphone-uri mai compacte, cu camere mai bune si cu ecrane mai interesante decat cele mai noi telefoane iPhone 11 ale companiei Apple.