fbpx

Surpriza. Pretul celui mai ieftin iPhone 12 5G

Surpriza. Pretul celui mai ieftin iPhone 12 5G

O sursa a dezvaluit preturile smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple pentru acest an. Au fost dezvaluite informatii surprinzatoare, cum ar fi costul celui mai ieftin smartphone iPhone 12 cu 5G pe care il vei putea cumpara.

De-a lungul anilor, Apple a crescut constant preturile smartphone-urilor sale pana la niveluri pe care unii utilizatori nu si le pot permite. Cu toate acestea, exista o veste buna.

Conform unui tweet de Jon Prosser de la FrontPage Tech, acest smartphone va avea preturi accesibile. Tweetul sustine ca iPhone 12 va fi ieftin, va avea un pret de pornire de 649 de dolari. Cu toate acestea, exista un schepsis.

CITESTE SI:  De-asta doreste Apple iPhone-uri complet impermeabile

Tweetul indica faptul ca vor fi lansate patru modele iPhone 12 in acest an si ca modelul de baza nu va fi neaparat un succesor al lui iPhone 11 din 2019.

In schimb, va fi o versiune cu ecran de doar 5,4 inci. Acesta poate fi motivul din spatele costului mai accesibil, fiind un pret cu 50 de dolari mai bun decat cel al smarphone-ului Apple din 2019.

CITESTE SI:  Samsung Z1 cu Tizen OS apare in noi fotografii

Tweetul a mai dezvaluit si preturile celorlalte smartphone-uri Apple din acest an. Apple iPhone 12 de 6,1 inci va fi mai scump decat predecesorul sau de anul trecut, costand 749 de dolari, in timp ce Pro va costa 999 de dolari, iar Pro Max 1099 de dolari.

De asemenea, tweetul precizeaza ca 5G va fi o caracteristica comuna pentru intreaga gama. Asa ca, daca nu doresti sa cheltui bani grei pentru Pro Max, atunci retine ca 649 de dolari va fi pretul celui mai ieftin smartphone Apple 5G pe care il vei putea cumpara.

CITESTE SI:  OnePlus Two se va lansa in al treilea trimestru impreuna cu un OnePlus de buget

Daca acest lucru se adevereste. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, dar Jon Prosser sustine ca aceasta este aceeasi sursa care a prezis cu exactitate data de lansare a noului smartphone iPhone SE al Apple, asa ca poate si noile informatii se vor adeveri.