fbpx
Succesorul lui Sony Xperia Z3+ nu se va numi Xperia Z4, potrivit unor afirmatii

Succesorul lui Sony Xperia Z3+ nu se va numi Xperia Z4, potrivit unor afirmatii

In aceasta saptamana, Sony l-a anuntat pe Xperia Z3+, iar acesta este versiunea globala a lui  Z4 care este destinat exclusiv pietei japoneze. Dupa cum poate stii, Xperia Z3+ arata foarte asemanator cu Xperia Z3 de anul trecut, desi este un pic mai subtire, iar difuzoarele frontale sunt un pic diferite.

Alte schimbari includ un procesor Snapdragon 810 si o camera frontala de 5MP. Sa speram ca Z5 (sau cum s-o chema el) va veni cu schimbari mai semnificative. Potrivit publicatiei britanice The Inquirer, principalul motiv pentru diferenta de nume dintre japonezul Z4 si globalul Z3+ este faptul ca Sony “este o forta dominanta pe piata japoneza, unde clientii isi doresc smartphone-uri de varf cu cele mai noi caracteristici, de indata ce pot fi oferite”.

CITESTE SI:  Ce ar putea primi de la Google proprietarii de smartphone-uri Pixel 4

In afara Japoniei, noul smartphone “este o adaugire premium a gamei de smartphone-uri de varf Z3”. Acesta este de fapt acelasi smartphone ca si cel lansat de curand in Japonia.

O fi vrand Sony sa ne faca sa credem ca in Japonia smartphone-ul se numeste Z4 pentru ca este un smartphone de varf “cu cele mai noi caracteristici”, adica unul superior lui Z3+? Probabil, dar aceasta miscare a Sony cred ca ii vizeaza pe cei necunoscatori si neinformati.

CITESTE SI:  Ce poate fi dispozitivul ciudat cu Snapdragon 855 si Android Q al Google

Din acest motiv, puteti fi siguri ca a aparut o oarecare confuzie printre fanii Sony. Cum ar trebui sa se numeasca succesrorul smartphone-ului?

Bineinteles, daca va mai exista unul in viitor. Ei bine, cei de la ePrice sustin ca Sony a confirmat deja ca Xperia Z3+ va avea un succesor. In mod surprinzator, acesta nu va fi Z4.

Daca privesti lucrurile dintr-un anumit punct de vedere, este logic ca urmatoarea generatie de smartphone Xperia se va numi Z5. Asta daca Sony nu decide cumva sa schimbe intreaga conventie de nume.

CITESTE SI:  O camera pierduta pe mare timp de doi ani s-a intors la proprietara datorita fotografiilor stocate

Avand in vedere ca cel mai probabil asta nu se va intampla, nu ne ramane decat sa ne intrebam ce numar va avea urmatorul smartphone din gama Xperia Z atunci cand se va lansa. Daca se va numi Xperia Z4, ce facem cu cel din Japonia care este de fapt varianta japoneza a lui Z3+? Oare ce nume va avea succesorul lui Xperia Z3+?