fbpx
Specificatiile smartphone-ului OnePlus 10 (2)

Specificatiile smartphone-ului OnePlus 10

Compania OnePlus din China a dezvaluit la evenimentul CES 2022 un nou smartphone de varf. Si e vorba despre OnePlus 10. Acesta e considerat cel mai performant telefon de la CES 2022. S-au dezvaluit si anumite specificatii despre acest nou telefon.

OnePlus 10 e cel mai performant smartphone “anuntat” la evenimentul de tehnologie CES 2022 organizat la Las Vegas. Conform companiei din China, acest telefon va fi anuntat mai tarziu in aceasta luna.

CITESTE SI:  De ce formatul de imagine HEIC a fost problematic pentru niste elevi

Intre timp, compania din China a lansat o multime de informatii despre dispozitiv. Acest smartphone de varf integreaza un cip Snapdragon 8 Gen 1 de top.

Asta spre deosebire de alte telefoane anuntate recent care integreaza cipuri Qualcomm lansate anul trecut. Ecranul e unul OLED de 120Hz, dar rezolutia si dimensiunea nu au fost inca confirmate.

Totusi, unii cred ca dimensiunea ecranului va fi de 6,7 inci. Capacitatea acumulatorului va fi de 5000mAh, iar smartphone-ul se va putea incarca cu 80W/50W (cu fir/wireless), ceea ce inseamna ca incarcarea e ultra-rapida.

CITESTE SI:  VIDEO: Google Pixel si Samsung Galaxy S7 Edge intr-un test de viteza

Camera a fost proiectata impreuna cu cei de la Hasselblad. Hardware-ul camerei lui OnePlus 10 nu e foarte diferit de cel al smartphone-ului de varf anterior al companiei din China, existand o camera principala de 48MP, o camera ultrawide de 50MP si un senzor telephoto de 8MP.

Inca nu au aparut scorurile pentru camera smartphone-ului OnePlus 10 al companiei din China, dar camera pare a fi foarte capabila. E posibil ca va aparea un accent pe aspectele “pro” ale softului camerei, ceea ce implica mai multe optiuni de control manual si stocarea fotografiilor in formatul RAW Plus pentru conservarea maxima a calitatii lor. Ce parere ai despre OnePlus 10 cu aceste specificatii? Esti decis sa-l achizitionezi la aceste specificatii?