fbpx

Specificatiile posibile ale smartphone-urilor Galaxy S30 de la Samsung

Specificatiile posibile ale smartphone-urilor Galaxy S30 de la Samsung

S-ar putea sa nu prea mai existe mistere atunci cand Samsung va dezvalui smartphone-ul Galaxy S30 anul viitor. Sursele publicatiei Android Police sustin ca au informatii si specificatii detaliate despre gama de smartphone-uri Samsung Galaxy S30 si indica faptul ca modelul Ultra va fi si mai central decat este acum.

Desi dimensiunea ecranului ar trebui sa ramana destul de similara in gama, modelul Samsung Galaxy S30 Ultra de 6,8 inci va folosi probabil un ecran LPTO eficient energetic (precum smartphone-ul Note 20 Ultra) cu suport pentru stylus-ul S Pen si cu o luminozitate de 1600-nit.

CITESTE SI:  Chrome pentru Android ajunge la un miliard de instalari

Stylus-ul S Pen nu va fi inclus, conform surselor. In schimb, va trebui sa cumperi o carcasa pentru a putea transporta acel stylus. Intreaga gama, inclusiv smartphone-ul S30 de 6,2 inci si S30+ de 6,7 inci vor integra un cip Snapdragon 875 in unele tari, iar in alte tari un cip Exynos 2100.

Daca se intampla ca modelul tau sa aiba cip Exynos si crezi ca va fi inferior cipului Snapdragon 875, nu ai motive de ingrijorare. Exynos 2100 ar trebuie sa fie cel putin la nivelul performantei lui Snapdragon 875.

CITESTE SI:  Ce fel de display deosebit ar putea avea viitorul Huawei Mate 20 Pro

Dimensiunile camerelor nu prea se vor schimba pe modelele de smartphone-uri Samsung Galaxy S30 intre senzorii lor primari de 12MP, senzorii lor telephoto de 64MP si senzorii ultra-wide de 12MP.

Cu toate acestea, Ultra va folosi un senzor de a doua generatie de 108MP, dar si camere telephoto 3x sau 10x cu pixeli mai mari cu 130%. Toate noile smartphone-uri Samsung Galaxy S30 vor veni in sfarsit cu captura video la rezolutie 4K si la 60 de cadre pe secunda pentru toate camerele, dar si cu inregistrare video 8K la 30 de cadre pe secunda. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Un individ primeste un Samsung Galaxy S6 cu bateria explodata

Nu e sigur cat de corecte sunt aceste specificatii ale telefoanelor Samsung Galaxy S30. Totusi, daca sunt corecte, vor reduce stimulentele pentru a cumpara un smartphone Note. Aceste lucru nu inseamna ca gama Note va disparea, ci ca ar putea exista o schimbare de optica in cadrul companiei Samsung din Coreea de Sud.