fbpx

Specificatiile posibile ale smartphone-ului OnePlus 9

Specificatiile posibile ale smartphone-ului OnePlus 9

Smartphone-ul OnePlus 9 se va lansa anul viitor, dar au aparut deja informatii despre acest telefon. Au aparut informatii despre specificatiile posibile si o posibila imagine cu acest viitor telefon.

E posibil ca avem prima imagine si noi informatii despre smartphone-ul OnePlus 9 al companiei din China, la doar cateva saptamani dupa debutul lui 8T.

Echipa 91mobile declara ca a obtinut imagini cu smartphone-ul care dezvaluie elemente cheie de design. Desi va imprumuta specificatii precum ecranul plat, proeminenta de camera si camera selfie cu perforatie in ecran de la 8T, OnePlus 9 ar putea avea un ecran cu mai multi inci pe diagonala, mai precis 6,55 inci, dar si o gama de camere posterioare care e similara cu camerele telefoanelor Galaxy Note 20.

CITESTE SI:  De ce Huawei ii va fi si mai dificil sa se aprovioneze cu cipuri pentru smartphone-uri

Informatiile indica faptul ca vor exista in partea posterioara doua camere principale si o a treia care e secundara. Nu este sigur daca senzorii reprezinta o evolutie in comparatie cu smartphone-ul 8T.

CITESTE SI:  Essential Phone - un smartphone cum nu mai e niciunul

Inca nu prea exista informatii despre alte componente. Informatiile anterioare indicau ca telefonul OnePlus 9 va fi propulsat de cipul Snapdragon 875 al companiei Qualcomm din SUA si ca va avea un ecran de 120Hz.

Similar cu gama 8, noua gama de telefoane ar putea veni cu un model de baza, dar si cu un model mai avansat Pro. Se zvoneste ca smartphone-urile OnePlus 9 vor sosi in martie.

CITESTE SI:  Ce companie aeriana ofera filme VR pentru pasageri in timpul zborului

Nu exista o garantie ca noile smartphone-uri OnePlus 9 din 2021 vor avea acest design. Compania OnePlus din China isi va aloca timp pentru a optimiza forma acestor telefoane, daca specificatiile se modifica.

Cu toate acestea, daca acest design este cel real, acest lucru indica faptul ca compania din China nu intentioneaza sa-si revolutioneze smartphone-urile, cel putin nu la exterior. Ce parere ai despre viitorul telefon al acestei companii?