fbpx
Specificatiile noului smartphone OnePlus Nord 2 5G

Specificatiile noului smartphone OnePlus Nord 2 5G

Smartphone-ul OnePlus Nord 2 5G a fost lansat oficial. E un nou telefon de buget al companiei din China si, dupa cum indica si numele, va fi compatibil cu retelele mobile 5G, aceasta fiind o specificatie importanta.

S-au dezvaluit si restul specificatiilor acestui nou telefon. O specificatie interesanta e cipul MediaTek (cipul nu e unul Qualcomm).

In 2020, compania OnePlus din China a revenit la radacinile sale (la smartphone-urile de buget) si a lansat OnePlus Nord. Acum se pare ca compania din China a lansat un nou smartphone de buget, OnePlus Nord 2 5G.

CITESTE SI:  E oficial! Jocul Fortnite a devenit si mai mare prin lansarea totala pe Android

Acesta e succesorul modelului de anul trecut, cu unele functii noi si specificatii upgradate. Ceea ce e interesant la noul smartphone OnePlus e ca compania chineza a incorporat un cip de la MediaTek.

Telefonul companiei din China va fi propulsat de cipul MediaTek Dimensity 1200. Asta spre deosebire de cipul Qualcomm din modelul de anul trecut. Dar se crede ca performanta lui Dimensity 1200 va fi similara cu cea a lui Qualcomm Snapdragon 870.

CITESTE SI:  Ce ecran spectaculos nu vor avea smartphone-urile iPhone 12, conform unui zvon

De asemenea, compania din China a lucrat cu MediaTek pentru a incorpora unele caracteristici AI in smartphone. Celelalte specificatii ale telefonului includ un ecran Full HD+ de 6,43 inci AMOLED 90Hz, pana la 12GB de RAM si spatiu de stocare de 256GB.

Smartphone-ul va incorpora o camera principala de 50MP Sony, o camera ultra-wide de 8MP, un senzor monocrom de 2MP si o camera selfie de 32MP Sony.

CITESTE SI:  Cum smartphone-ul Samsung Galaxy S10 ar putea fi o forta in fotografie

OnePlus Nord 2 5G va incorpora si un senzor de amprente in-display, pe langa un acumulator cu o capacitate de 4500mAh cu suport pentru Warp Charging de 65W.

Ce parere ai despre smartphone-ul OnePlus Nord 2 5G al companiei din China? Te-ai hotarat sa-l cumperi? Si crezi ca va fi un telefon mai scump decat predecesorul?