fbpx

Sony Xperia Z5 va fi altfel decat smartphone-urile Xperia Z de pana acum

Sony Xperia Z5 va fi altfel decat smartphone-urile Xperia Z de pana acum

Sony Xperia Z4 abia a fost lansat si deja avem o imagine a cum va arata Xperia Z5. Daca te uiti cu atentie vei vedea foarte clar ca este un design diferit fata de celelalte smartphone-uri din seria Xperia Z.

Imaginea este pusa la dispozitie de leaksterul @upleaks. Acesta a dovedit de multe ori ca este de incredere iar cele mai multe dintre scurgerile sale de informatii in legatura cu diferite dispozitive s-au dovedit a fi adevarate, in cele din urma. Imaginea este postata pe contul de Twitter al individului si vine insotita de textul “Sony Lavender”.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Google Pixel 3 XL intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Cuvantul englez “lavender” inseamna “mov” si “levantica”. Ramane de vazut la ce se referea leaksterul, la culoarea mov sau la planta care se cheama levantica. Daca este sa ne luam dupa nume, nu-mi pot da seama unde anume se incadreaza dispozitivul.

Chiar daca nu se stie momentan ce-i cu acest dispozitiv, el ar putea fi foarte bine urmatorul smartphone de top al gigantului japonez. In imagine, se poate vedea ca smartphone-ul are o margine foarte subtire. Aceasta ii va conferi cu siguranta smartphone-ului un aspect high-end si de mare clasa. Se mai poate observa in partea din fata si un blit LED care pare a fi asemanator cu cel de pe Xperia A4.

CITESTE SI:  OnePlus va limita colectarea de date ale utilizatorilor de catre smartphone-urile sale

Avand in vedere faptul ca pare a fi o imagine a unui smartphone inca nedefinitivat, exista posibilitatea ca dezvoltarea lui Xperia Z5 sa fie inca la inceput. Daca este asa, nu ne ramane decat sa asteptam pana anul viitor pentru a vedea produsul terminat.

CITESTE SI:  Facebook va elimina clickbait-urile video din News Feed

Pe langa aceste lucruri, in legatura cu compania Sony au circulat niste zvonuri conform carora aceasta va inceta sa lanseze smartphone-uri. Cu toate acestea, daca o va face va trebui sa dea tot ce poate cu Xperia Z5 daca Sony vrea sa continue sa concureze cu Samsung, Apple, LG, HTC, Motorola si cu alte companii chinezesti mari.

Facebook