fbpx

Sony aduce displayuri 4K pentru smartphone-urile Xperia Z5 Premium

Sony aduce displayuri 4K catre smartphone-urile Xperia Z5 Premium

In caz ca credeai ca displayurile 2K pe smartphone-uri sunt ceva grozav, atunci iti va placea cu ce a venit Sony.

Compania a anuntat noi smartphone-uri Xperia astazi, iar modelele de varf vin cu ceva foarte unic.

Sony Xperia Z5 Premium este primul smartphone din lume cu rezolutie 4K, ceea ce inseamna ca este un produs unic care poate afisa continut la rezolutie 4K pe un display pe masura si care vine cu tehnologia de extindere 4K Ultra HD pentru a se asigura ca displayul poate intr-adevar profita de o astfel de rezolutie.

CITESTE SI:  Asus l-a dezvaluit pe ZenFone 2 cu 4GB de RAM inainte de anuntul oficial

Sony Xperia Z5 Premium impartaseste specificatiile interne ale lui Xperia Z5, are un procesor Snapdragon 810 cu 3GB de RAM si o camera principala de 23MP cu autofocalizare ultra-rapida de 0,03 secunde.

Sony spune ca este cea mai rapida autofocalizare disponibila pe piata in acest moment. Avantajul lui Xperia Z5 Premium este displayul sau.

Este un display de 5,5 inch cu rezolutie 4K cu un numar urias de 806 pixeli pe inch. Sony promite ca dispozitivul va extinde imaginile si clipurile video la 4K, dar, din nou, extinderea nu este la fel de buna ca si chestia pe bune.

CITESTE SI:  Samsung anunta un smartphone cu Snapdragon 808 tip clapeta

Un astfel de display 4K va consuma destul de multa energie, dar cei de la Sony sunt darji si spun ca smartphone-ul poate rezista o perioada de doua zile la o singura incarcare, vine cu o baterie de 3430mAh.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Xiaomi Mi A2 si Lite sunt oficiale - pret si specificatii

Designul smartphone-ului Xperia Z5 Premium nu este la fel de diferit fata de alte modele din gama, este destul de greu la cele 180 de grame, dar are o calitate a constructiei foarte buna.

Smartphone-ul Sony Xperia Z5 Premium cu display 4K va fi lansat global incepand cu luna noiembrie 2015 atat in variante single-SIM, cat si in variante dual-SIM, dar pretul inca nu a fost confirmat.