fbpx

Smartphone-urile Samsung eligibile pentru 5 ani de update-uri

Smartphone-urile Samsung eligibile pentru 5 ani de update-uri

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit smartphone-urile eligibile pentru 5 ani de update-uri. In general, smartphone-urile companiei din Coreea de sud sunt eligibile pentru 4 ani de actualizari software.

In privinta update-urilor de telefon, durata de timp maxima in care un telefon e eligibil pentru actualizari software depinde de producator. Cat despre Samsung, aceasta companie din Coreea de Sud s-a angajat sa ofere update-uri de securitate timp de cel putin 4 ani.

CITESTE SI:  Pretul primului smartphone cu camera duala al Samsung. Nu este vorba despre Galaxy Note 8

Dar acum se pare ca unele smartphone-uri Samsung sunt eligibile pentru actualizari timp de 5 ani. Cu toate acestea, se pare ca, pentru moment, acest suport va fi extins doar pentru dispozitivele Enterprise ale companiei din Coreea de Sud si doar pentru telefoanele Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy XCover 5 si Galaxy Tab Active.

Cu toate acestea, retine ca acesti cinci ani de suport se contorizeaza de la data lansarii smartphone-urilor, nu de la data cumpararii lor. Acest suport se poate dovedi util.

CITESTE SI:  Reclama la iPhone 7 din Hong Kong are o traducere ridicola

Dispozitivele cu sistem de operare Android sunt considerate niste dispozitive pentru care producatorii lor nu prea emit update-uri. Asta spre deosebire de iPhone-urile si iPad-urile pentru care Apple lanseaza update-uri pe perioade indelungate de timp.

Nu e clar daca compania Samsung din Coreea de Sud va extinde in cele din urma acest suport de 5 ani si pentru smartphone-urile sale non-Enterprise, dar sa speram ca il va extinde.

CITESTE SI:  Vivo ar putea lucra la un telefon cu 10GB de RAM

Acest lucru ar spori aprecierea oamenilor pentru smartphone-urile Samsung. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara acele telefoane Enterprise ale companiei Samsung din Coreea de Sud doar pentru ca sunt eligibile pentru 5 ani de update-uri?