fbpx

Smartphone-urile OnePlus pentru care s-au stabilit 3 update-uri majore Android

Smartphone-urile OnePlus pentru care s-au stabilit 3 update-uri majore Android

Conform unor noi stiri, compania OnePlus din China a stabilit pentru unele dintre smartphone-urile sale 3 update-uri majore Android. Pana acum era vorba despre doua update-uri majore Android. Dar numai anumite telefoane vor fi eligibile pentru acest lucru.

De obicei, producatorii de smartphone-uri garanteaza cel putin doi ani de update-uri majore Android, iar producatorii decid daca prelungesc perioada.

Cu toate acestea, din fericire pentru clientii companiei OnePlus din China e ca, in viitor, compania chineza va extinde programul de actualizare la 3 ani pentru smartphone-urile de varf ale companiei.

CITESTE SI:  Ce record mondial a doborat Xiaomi in India cu niste magazine

Cu toate acestea, acest lucru va fi posibil doar pentru smartphone-uri precum OnePlus 8 sau mai noi, ceea ce inseamna ca cei care folosesc telefoanele mai vechi ale companiei din China vor fi eligibili doar pentru doua update-uri de sistem de operare majore, ca de obicei, si 3 ani de actualizari de securitate.

CITESTE SI:  Vei putea pune pauza update-urilor Android in curand

Potrivit companiei OnePlus din China: “Dupa evaluari si discutii, am decis sa ne mobilizam resursele cu Oppo. Pentru a imbunatati eficienta si a standardiza experienta software in portofoliul nostru, lucram pentru a integra codul de baza al OxygenOS si ColorOS”.

Cat despre seria Nord a companiei OnePlus din China, pentru aceasta sunt stabilite doua actualizari Android majore si 3 ani de actualizari de securitate, in timp ce pentru Nord N e stabilita o actualizare Android majora si 3 ani de actualizari de securitate.

CITESTE SI:  VIDEO: O baterie de iPhone explodeaza dupa ce un barbat o musca pentru a vedea daca este originala

Adica exact ca pana acum. Si e dezamagitor ca pentru Nord N e stabilit doar un update major, dar presupunem ca acesta e compromisul pentru un smartphone de buget.

Ce parere ai despre asta? Prelungirea perioadei de actualizare cu update-uri majore Android va creste numarul de smartphone-uri OnePlus vandute?